To je to što me zanima!

Jason Statham opet preuzeo ulogu elitnog stroja za ubijanje

Nakon što je pažljivo lažirao svoju smrt u vatrenoj eksploziji, Bishop je povjerovao da se napokon izvukao iz života plaćenog ubojice. No bijeg nikada nije bio jednostavan
Vidi originalni članak

Kada pogledamo filmove Jasona Stathama, jedna stvar nam je uvijek jasna. Jason je u filmovima razbijač, koji dođe, razbije, i ode sa ženom/novcem/autom ili nekom drugom bitnom stvari koju je ganjao. To smo očekivali u filmu 'Ledeni ubojica', i to smo i dobili u tom filmu. Statham je bio cool ubojica, koji je samo želio 'rješavati' ljude i da ga se pusti na miru.

No izgleda da mnogi nisu shvatili lekciju koju je dijelio u prvom filmu, pa se Statham vraća u nastavku tog filma. I budimo iskreni, ako vam Statham daje lekciju, bilo bi bolje da ga poslušate.

Pogledajte video

Arthur Bishop (Jason Statham) vraća se kao Mehaničar u nastavku akcijskog trilera iz 2011. godine. Kada ga prevari lijepa i lukava žena (Jessica Alba), primoran je vratiti se životu koji je ostavio iza sebe. Bishop se opet nađe u smrtnoj opasnosti – dok pokušava eliminirati neke od najopasnijih muškaraca na svijetu.

Jason Statham i 'Ledeni ubojica: Povratak', u distribuciji Blitz filma, počinju lomiti ruke i noge u našim kinima za samo dva tjedna, 08. rujna ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ovca009 26.08.2016.

    . . . ulogu elitnog stroja za gutanje k. rastavaca

  • sumarinac 26.08.2016.

    Nisam gledao...Transporter je odličan..tu se javila moja ljubav prema Lord of the Rings :)

  • LiLu 26.08.2016.

    UZAS !¨gledao sam film i koja katastrofa jbtt ,kolko mi god bio drag glumac ovo je lose ni akcije ni nicega ,Jesica Alba jedino vrijedna spomena

Komentiraj...
Vidi sve komentare