To je to što me zanima!

Javio se još jedan maser: John Travolta 'zaradio' drugu tužbu

Drugi anonimni maser koji optužuje glumca za pokušaj seksualnog napastovanja tvrdi da ima brojnu dokumentaciju i svjedoke koji će dokazati glumčeva djela
Vidi originalni članak

Nakon napisa da je protiv Johna Travolte (58) neimenovani maser podnio tužbu zbog navodnog pokušaja seksualnog napastovanja, u utorak je iz istih razloga još jedan maser podnio tužbu protiv glumca.

Obojicu zastupa isti odvjetnik iz Los Angelesa i tužbu su anonimno podnijeli pod lažnim imenom 'John Doe'. Travoltin tim odvjetnika tvrdi da traže svojih '15 minuta slave'. Najavili su tužbe nazvavši njihove optužbe apsurdnima i smiješnima.

Poput svog prethodnika i drugi maser traži 2 milijuna dolara odštete (11,6 milijuna kn). Tvrdi da ima brojnu dokumentaciju i svjedoke koji će dokazati glumčeva djela.

Drugi incident navodno se dogodio u Atlanti krajem siječnja, a glumac je masera tijekom masaže navodno pokušao uhvatiti za penis.

Prema pisanju američkog portala TMZ, glumac se nije nalazio u Los Angelesu onog dana kada maser tvrdi da se događaj odvio. Kao dokaz tim tvrdnjama objavili su njegovu fotografiju iz New Yorka i priložili račun iz jednog restorana u kojem je jeo.

Priče o glumčevim homoseksualnim sklonostima već duže vrijeme kruže unatoč njegovom 20-godišnjem braku s glumicom Kelly Preston u kojem je rođeno troje djece, uključujući i sina Jetta koji je umro 2009. godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ja sam sam 09.05.2012.

    oho,jos jedan poznati shuppakhmeraklija

  • ostvaren 09.05.2012.

    znam kako mu je, teško je to kad te maser tuži hahaha

  • realno činjenice 09.05.2012.

    homosapiens. a sad ozbiljno, pa koliko bolestan moraš bit za tako nešto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare