To je to što me zanima!

Javno prepucavanje: Poznati menadžer ponovo napao Ninu

Nabrajao sam gradove, ali nisam mislio na inozemstvo, napisao je Ivan Bubalo. Estradni menadžer posljednjih tjedana osvrnuo se na mnoge domaće zvijezde
Vidi originalni članak

Nina Badrić (44) i poznati menadžer Ivan Bubalo i dalje se svađaju putem društvenih mreža. Nakon što je odgovorila na njegov osvrt, Bubalo je pjevačici posvetio još jedan status na Facebooku.

- Moj odgovor Nini Badrić. Eto zahvaljujući tebi (a ne mom radu) jučer je moje ime i prezime bilo na Novoj TV. S obzirom da svaku stvar provjerim pet puta prije nego napišem bilo mi je drago da nisi reagirala na moju konstataciju da u 20 godina karijere nisi održala nijedan koncert u Splitu, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku. Pjevala si na otvaranjima šoping centara, humanitarnim eventima i vrhunskim restoranima, ali koncerata nula. Ti mi poručuješ da si prodala Zetru u Sarajevu. Točno je, ali to je bilo 2013. godine. Što znači da poslije toga ništa. Nabrajao sam gradove, ali nisam mislio na inozemstvo. Stoji ti meni lipo (kao što jesi) i zdravo - napisao je estradni menadžer.

Podsjetimo, Bubalo je prije nekoliko dana izjavio da Nina Badrić nikad nije održala samostalni koncert u Splitu pa je zbog toga ne stavlja u kategoriju naših zvijezda. 

Pjevačica se jučer oglasila i na svom Facebooku objavila fotografiju prepune Olimpijske dvorane Zetra i napisala kako je ponosna što je pjevala na mjestu gdje su 1984. počele Olimpijske igre. 

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Iina 11.02.2017.

    sad će Nina krenut u osvajanje Dalmacije..ko Napoleon ..

  • racun 11.02.2017.

    Stvarno neznam koga moze raspoloziti njena dosadna, iritantna pjesma, DOSADNA do bola, bahata i umisljena osoba!!! Narodni radio je stalno forsira....neznam zbog cega (koga)??? Pjesme su joj bas bezveze...

  • Miške 11.02.2017.

    To se desi kad si uzme menadžera koji se zove Bubalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare