To je to što me zanima!

Jay Z: Bit ću ti kum ako nitko ne snimi mene i moje djevojke

Kanye West Jay Z-ju ne može obećati da njega, Beyonce i Blue Ivy nitko neće snimiti na njegovu vjenčanju s Kim Kardashian pa je Jay Z zato odbio biti mu kum
Vidi originalni članak

Raper Kanye West (36) pitao je najboljeg prijatelja Jay Z-ja (44) da mu bude kum na vjenčanju s Kim Kardashian (33). Najbogatiji reper na svijetu ga je navodno odbio jer ne želi biti dio, kako kaže, “medijskog cirkusa”.

- Bit ću ti kum ako mi možeš obećati da nitko neće fotografirati ni mene, ni Beyonce, ni našu Blue Ivy, a pogotovo da nećemo biti dio reality televizije - rekao je Jay Z prijatelju. Budući da mu to Kanye ne može obećati, američki mediji tvrde da je reper zbog toga odbio kumstvo. Prijatelj para medijima je otkrio da Beyonce (32) prezire reality show “Život s Kardashianima”.

- Njoj su takve emisije odbojne. Rekla je da nikad neće biti u takvom projektu i nitko je ne može nagovoriti - tvrdi prijateljica pjevačice. I Kim Kardashian je željela malo privatno vjenčanje, no televizijska kuća E, koja producira njezin show, nudi joj milijune za praćenje vjenčanja uživo. Navodno je već kod potpisivanja prvog ugovora pristala da će svu intimu dijeliti, pa je tako bilo i s trudnoćom i rođenjem malene North.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • KiperFilip 10.03.2014.

    nije znao kako ce ga otkantat pa se deobro i sjetio,kim je mislila imat jos slavnije kumove.....e neces k...o

  • fabijus veliki 10.03.2014.

    koji licjemeri!!! žive od showbiza, naslikavaju se svako malo a sad kao zbog kim i njene emisije neće biti kumovi!!! jadno!!

  • ojdimidojdimi 10.03.2014.

    jay z ni ti je to u redu.................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare