To je to što me zanima!

Jay Z fanovima pokazao kako je izgledala svadba s Beyonce

Beyonce i Jay Z slove kao jedan od slavnih parova koji najviše paze na svoju privatnost pa su se stoga njihovi fanovi posebno oduševili glazbenikovom objavom
Vidi originalni članak

Gospodin i gospođa Carter na Havajima su proslavili svoju sedmu godišnjicu braka, a kako bi dio svog slavljeničkog raspoloženja podijelili i s obožavateljima, Jay Z (45) je na svom profilu na Instagramu objavio kratki video s njihovog vjenčanja.

Beyonce (33) i reper vjenčali su se 2008. godine na privatnoj ceremoniji, daleko od medija i očiju javnosti nakon što su hodali šest godina. Imali su oko 40 gostiju među kojima je bila i Solange Knowles, Beyonceina sestra. Baš zato što toliko paze na privatnost, njihovi obožavatelji posebno su sretni svaki put kada najmoćniji par u glazbi objavi neki novi detalj sa svoje svadbe.

Par je tako fanovima tijekom svoje zajedničke turneje 'On The Run' tijekom koncerata prikazivao ovu snimku s vjenčanja, a nakon Jay Z-jeve objave na Instagramu sada svi mogu vidjeti kako je izgledao njihov 'veliki dan'.

Na snimci vidimo Beyonce u tradicionalnoj dugoj bijeloj vjenčanici dok je Jay bio u crnom smokingu. Kamera ih je snimila dok su stajali pred svećenikom i dok joj je on stavljao prsten. Također, vidimo ih i dok gosti po njima bacaju ružine latice.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • muskarac 10.04.2015.

    ja ne znam zato ali ovo dvoje mi jednostavno nisu dragi,pare mi odvratni

  • mjato 10.04.2015.

    zna čovik posa: sve šta se dozira umjereno fanovima je zanimljivije, neki naši, posebno naše, bi tribali učit od njih

  • Presveti Svetac 10.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare