To je to što me zanima!

Jay-Z pjeva: Vodimo ljubav na milijunima u prljavom hotelu...

Samsung je putem posebne aplikacije osigurao besplatne primjerke za milijun korisnika zbog čega je novi album repera Jay-Z-ja već proglašen platinastim
Vidi originalni članak

Želim ženu koja će me j..... kao prostitutka, vodimo ljubav na milijunima u nekom prljavom hotelu, pjeva između ostalog Jay-Z u pjesmi 'Picasso Baby' sa svog novog albuma Magna Carta Holy Grail.

Prije no što je službeno objavljen u utorak, reperov novi album bio je besplatno dostupan korisnicima Samsung Galaxyja 72 sata prije izdavanja. Samsung je putem posebne aplikacije osigurao besplatne primjerke za milijun korisnika zbog čega je novi album Jay-Z-ja već proglašen platinastim. Oduševljena Beyonce Knowles (32) suprugu je čestitala objavljivanjem njegove fotografije iz školskih dana. 

 - Platinum, Magna Carta - napisala je pjevačica ispod fotografije.

Američki hip-hop mogul najnovije dostignuće svog dvanaestog po redu albuma duguje sporazumu sa Samsungom. Album sadrži 15 pjesama na kojima je ugostio Ricka Rossa, suprugu Beyonce, Justina Timberlakea i Franka Oceana.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivinka 11.07.2013.

    ko voli hip hop i rap zna da jay z zna svoj poso i jako dobro ga radi :) za mene je on legenda

  • fabijus veliki 11.07.2013.

    ma tip da govno posere za dva dana ćete vi reći da je platinasto!!!! ma i on, njegova ženica, k west sve je to društvo velikih ega a dokaza za to baš i nema

  • marija1411 11.07.2013.

    kako odvratan tip, a tako ti je to kad se gu.. najede

Komentiraj...
Vidi sve komentare