To je to što me zanima!

Jay Z razočaran Grammyjima, smatra da je Beyonce trebala dobiti nagradu za album godine

Nagradu za album godine dobio je britanski pjevač Harry Styles, a mnogi smatraju kako je nagradu zaslužila Beyonce. Pjevačica je ove godine oborila rekord najviše osvojenih Grammyja
Vidi originalni članak

Reper Jay Z (53) izrazio je svoje nezadovoljstvo Grammyjima zato što njegova supruga Beyonce (41) nije osvojila nagradu za album godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beyonce je na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja oborila rekord s najviše osvojenih nagrada ikad. Međutim, izgubila je od britanskog pjevača Harryja Stylesa (29), koji je dobio nagradu za njegov novi album 'Harry's House'.

VRAĆA SE NA POZORNICU Rihanna je 'popustila': 2019. je odbila pjevati na Super Bowlu, 2023. će nastupiti uz Jay Z-ja

Jay Z osvrnuo se na njegovu pobjedu te rekao kako je to samo 'marketinška stvar'.

- Uklonio sam se iz procesa i nadao sam se da će to učiniti kako treba. Došlo je do točke u kojoj mislim da je to samo marketinška stvar - rekao je reper za TIDAL.

Reper je rekao kako je Beyoncein 'Reneissance' učinio puno toga za kulturu i da je zato trebala osvojiti u ovoj kategoriji.

- Pogledajte što je učinio za kulturu. Pogledajte kako se energija svijeta kretala. Puštaju njezin cijeli album u klubu. Ne znam jesam li to ikada vidio. Kad samo inspirira kreativnost, to je album. To mora biti album godine. Mora biti - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Miss 19 08.02.2023.

    Veli to uruk-hai iz New York-a

  • Nameless 08.02.2023.

    Jedna od najprecijenjenih glazbenika modernog doba

  • 3sh 08.02.2023.

    Nije dovoljno potplatio žiri. Nisam sigurna koliko je zaslužila i to što je dobila, ima toliko boljih i kvalitetnijih od nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare