Show

Komentari 4

Jay Z razočaran Grammyjima, smatra da je Beyonce trebala dobiti nagradu za album godine

Jay Z razočaran Grammyjima, smatra da je Beyonce trebala dobiti nagradu za album godine

Nagradu za album godine dobio je britanski pjevač Harry Styles, a mnogi smatraju kako je nagradu zaslužila Beyonce. Pjevačica je ove godine oborila rekord najviše osvojenih Grammyja

Reper Jay Z (53) izrazio je svoje nezadovoljstvo Grammyjima zato što njegova supruga Beyonce (41) nije osvojila nagradu za album godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Beyonce je na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja oborila rekord s najviše osvojenih nagrada ikad. Međutim, izgubila je od britanskog pjevača Harryja Stylesa (29), koji je dobio nagradu za njegov novi album 'Harry's House'.

Jay Z osvrnuo se na njegovu pobjedu te rekao kako je to samo 'marketinška stvar'.

- Uklonio sam se iz procesa i nadao sam se da će to učiniti kako treba. Došlo je do točke u kojoj mislim da je to samo marketinška stvar - rekao je reper za TIDAL.

65th Annual Grammy Awards in Los Angeles

Reper je rekao kako je Beyoncein 'Reneissance' učinio puno toga za kulturu i da je zato trebala osvojiti u ovoj kategoriji.

- Pogledajte što je učinio za kulturu. Pogledajte kako se energija svijeta kretala. Puštaju njezin cijeli album u klubu. Ne znam jesam li to ikada vidio. Kad samo inspirira kreativnost, to je album. To mora biti album godine. Mora biti - rekao je.

Najčitaniji članci