To je to što me zanima!

Je li Lindsay malko pretjerala s Photoshopom, što vi mislite?

Fotografirala se ispred ogledala. Trbuh joj je ravan, struk sićušan, a grudi nekoliko puta veće nego inače. Na društvenoj mreži ismijavaju je da se photoshopirala
Vidi originalni članak

Virusom Chikungunya zarazila se dok je bila na odmoru u Francuskoj Polineziji. Bila je toliko slaba da su je morali hospitalizirati, no sad se već očito oporavila. 

Lindsay Lohan (28) na društvenoj mreži objavila je, naime, fotografiju iz koje se da naslutiti da su dani bolesti iza nje. U gaćicama i bijelom topiću stala je ispred ogledala i fotografirala se. 

- Ovo je najjadniji primjer Photoshopa koji sam ikad vidio - samo je jedan od 'zločestih' komentara na fotografiju problematične glumice. 

Lohan, naime, na 'fotki' ima izuzetno tanak struk i ravan trbuh, a grudi su joj nekoliko puta veće nego inače. Uz to, stražnjica joj je sitna, ali uz rub izgleda 'grbavo', kao da je nekome drhtila ruka kad ju je uređivao u kompjuterskom programu. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • jelenko9999 26.01.2015.

    A ne uopće nie...sve se bočica ispred nje nakrenula na kadi...

  • kung fu panda 26.01.2015.

    bolje da se fotošopira nego drogira

  • Dream33 26.01.2015.

    ne shvaćaju da su najljepše onakve kakve ih majka priroda dala...svatko je jedan i jedinstven čemu photoshop...svi žele biti savršeni a savršeno ne postoji...ponekad i sitni nedostaci mogu biti sexy ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare