To je to što me zanima!

Je li M. Kravić zatrudnjela prije vjenčanja iz snova?

TV voditeljica i nogometni menadžer u tajnosti su se vjenčali u lipnju ove godine nakon dvije godine veze. Svadbu su burno proslavili u hotelu Westin
Vidi originalni članak

Posljednjih dana TV voditeljica Monika Kravić Mamić (25) osobito je sretna. Osim što uživa u braku, navodno ona i suprug Mario Mamić (25) očekuju prvo dijete. Izvršnom dopredsjedniku Dinama Zdravku Mamiću to bi bio prvi unuk. Nagađa se da je Monika trudna tri mjeseca. TV voditeljica nije potvrdila informaciju jer se ne javlja na mobitel. Priča se kako je odlučila napustiti posao voditeljice na Novoj TV te se potpuno posvetiti suprugu i djetetu. S Nove su nam rekli da je Monika na godišnjem odmoru i da ne znaju ništa o njezinu navodnom otkazu. Kažu da zasad nije uzela neplaćeni dopust. Zdravko Mamić nije bio dostupan za komentar.
Monika od početka veze s Mariom nije željela pričati o privatnom životu. Vjenčali su se u tajnosti u lipnju ove godine. Iako su imali veliko svadbeno slavlje u zagrebačkom hotelu Westin, zavjete su izmijenili nekoliko dana prije u krugu najbliže obitelji u crkvi Svetog Duha na zagrebačkom Jarunu. Medeni mjesec proveli su krstareći Jadranom na luksuznoj jahti Marijeva oca.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • gljivaludara 25.07.2008.

    Ajde molim vas, pa danas je cudno ako mladenka nije trudna kad se uda.

  • Kataryzig20 25.07.2008.

    Onda? Ja sam zatrudnila prije vjencanja,i kaj sad? Zasto i ja nisam u novinama? Zato sto to nikog ne zanima!!!

  • nina_26 25.07.2008.

    Na crno-bijeloj fotki su učinili sve da se nevidi njegova faca, a ona izgleda oduševljena njegovom ljepotom ili i ovaj put nije sve u ljepoti. Ma naravno da nije sve u ljepoti ima nešto i u novcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare