To je to što me zanima!

Je li moguće? Gerard Butler će opet nastupiti u lošem filmu

Postoje glumci koji se kao nekom magijom uzdignu do zvjezdane slave, ali vrlo brzo pokažu od čega su u stvari sazdani. Jedan od tih svakako je i Gerard Butler, kralj kilavih filmova
Vidi originalni članak

Još otkako je 1995. godine film 'Vrućina' postavio kriterije za to kakav treba biti akcijski krimi triler nismo dobili film koji bi dosegao taj nivo. A kako se čini, niti najnoviji takav film, produkcijske kuće STX Entertainment neće uspjeti u tome. U pitanju je djelo 'Den of Thieves' (prijevod bi mogao biti 'Lopovska jazbina', 'Pakleni lopovi u napadu', 'Lopovi izlaze noću' i slično) scenarista i redatelja Christiana Gudegasta.

U filmu pratimo lopova koji se nađe između dvije vatre. S jedne strane mu prijete specijalci iz šerifovog ureda u Los Angelesu, dok su na drugoj strani iznimno uspješni pljačkaši banaka. Kako i možete vidjeti u foršpanu, u pitanju je djelo koje vjerojatno obiluje prevratima uz gomilu likova koji lažu o tome što su i tko su.

Pogledajte prvi foršpan

'Den of Thieves' režira scenarist nevjerojatno loših filmova 'Pad Londona' te 'Kartel', Christian Gudegast. Kako su uz kilavog redatelja te groznog scenarista u igri i glumac koji je karijeru napravio biranjem loših filmova, Gerard Butler, rekli bismo da će nam mrak na oči past od ovog filma. A kad tom dvojcu pridodamo već malo zaboravljenog 50 Centa, jasno nam je koliko film ima šanse biti dobar.

Da stvar bude još bolja, film u kina dolazi usred siječnja 2018. godine, što samo signalizira kako niti STX Entertainment nema vjere u Butlera i Gudegasta. Butler trenutačno glumi u filmu 'Geostorm', o superoluji koja prijeti Zemlji. Film možete pogledati u svim boljim kinima, u distribuciji BlitzFilma.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jac111 02.11.2017.

    pad londona pad bjele kuće 300 zašto njegove filmove nazivate lošima .svi filmovi su njegovi dobri

  • Joker123 27.10.2017.

    Dobar je 50 cent

  • champion_1 26.10.2017.

    Gerard Butler će opet nastupiti u lošem filmu! Wow, ozbiljno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare