To je to što me zanima!

Je li ovo prava tajna vitke linije Jennifer Aniston? Uskočila je u velike hlače za skidanje celulita

Nekoć sam se budila nekoliko sati prije posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osjećam kao da ću se onesvijestiti. Dugo sam vjerovala u to, otkrila je jednom Jennifer
Vidi originalni članak

Jennifer Aniston (54) nedavno je podijelila par fotografija s ljetovanja i pokazala kako je uživala na odmoru s prijateljima, kupajući se i sunčajući. Međutim, na jednoj je fotki pokazala kako izgleda tretman limfne drenaže za noge.

JUSTIN NA SPOJU Prebolio Jennifer Aniston: Bivši suprug glumice viđen s novom djevojkom, prvi put od razvoda

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

To je terapija s kojom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Jennifer se fotografirala ležeći na podu, a na nogama je imala kompresijske napuhane hlače. Glumici nije strano uskočiti u bikini, kao ni u teretanu pa ni ne čudi da oduševljava svojom figurom.

VITKA FIGURA Godine joj nimalo ne smetaju: Jennifer Aniston pokazala kako provodi posljednje dane ljeta...

Svoje savršeno tijelo i u 54. godini održava redovnim treninzima i zdravom prehranom.

- Nekoć sam se budila nekoliko sati prije posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osjećam kao da ću se onesvijestiti. Dugo sam vjerovala u to i tako sam si uništila tijelo -  svojedobno je ispričala za In Style. 

TO JOJ JE NAJDRAŽI HOBI Jennifer Aniston priznala što bi radila da nije postala glumica

Podsjetimo, nedavno je zvijezda serije 'Prijatelji' otkrila kako da nije glumica, karijeru bi ganjala u dizajnu interijera. Uživa uređivati dom, a ne krije to ni na društvenim mrežama gdje često pokazuje svoj dom i namještaj.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • giuseppina 14.09.2023.

    Meni, jako antipatična.

  • mars7 12.09.2023.

    uvijek zgodna

  • dinamary 12.09.2023.

    Koje gluposti! Zena vjezba, u zeretani je non stop, jede zdravo, nije rodila, odrzava tijelo....izgleda super....iza mene su tri poroda, tri podoja, 56.godina i nimalo celulita. E to je umijece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare