To je to što me zanima!

Je li to Bieber pao sa 'skejta'? Nije smiješno, to je jako boljelo

Mladić je skejtao i pokušao izvesti jednostavan trik, no to mu nije pošlo za rukom. Pao je prvi put, ali nije odustao pa je opet pokušao skočiti na skejt i opet pao. Mnogi misle kako se radi o Bieberu
Vidi originalni članak

Internetom kruži snimka lošeg 'skejtera' za kojeg mnogi smatraju da je Justin Bieber (22). Ukoliko je riječ o Bieberu, čini se da pjevač već neko vrijeme nema sreće.

On se nedavno pokušao prerušiti pa se osramotio, a ovog puta pravio se važan pa je zamalo završio u gipsu. 'Bieber' je 'skejtao' na rampi u Londonu, no nije se baš proslavio. Naime, pokušao je izvesti jednostavan trik na rampi, no to mu nije pošlo za rukom.

Iako je pao, nije odustajao te je opet pokušao skočiti na skejt. Sreća ga opet nije poslužila pa je ponovno završio na podu. Ukoliko se radi o Justinu, ovo ne bi bilo prvi put da pokazuje svoje 'skejterske' sposobnosti. Naime, prije nekoliko godina snimili su ga kako 'skejta' u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • miko2312 16.10.2016.

    Ja sam odgledo skoro cjeli video i lik uopce nije niti jednom pao, jeste izgubio ravnotežu i zanjeo se ali pao nije, sto novinari lazu, mos mislit nezna skejtat pa niko se nije naucen rodio, ajde ti novinaru idi skejtat ili radit nešto sto nikad nisi....

  • Masiv 15.10.2016.

    Razmaženo derište

  • montello 15.10.2016.

    desi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare