To je to što me zanima!

Je li to moguće? Aguilera ima stražnjicu skoro veću od Coco

Otkako je nabacila nekoliko kilograma, čini se da bi bez problema mogla konkurirati guzatoj starleti. Stražnjica joj je pozamašna, a bujnošću ne zaostaje ni dekolte
Vidi originalni članak

Dosad, kad su tema bile predimenzionirane stražnjice, glavna zvijezda bila je Coco-T (33), eventualno Kim Kardashian (29) ili Jennifer Lopez (43), ali Christina Aguilera (31) nije uopće bila 'u kombinacij'. Sad, otkako je nabacila nekoliko kilograma, čini se da bi bez problema mogla konkurirati guzatoj Coco. 

- Jedini izazov koji sam oduvijek imala bila je mršavost. Sviđa mi se što konačno imam puniju stražnjicu i uživam kad odijenem otvorenu majicu i pokazujem bujni dekolte - kaže Aguilera. 

Na dodjelu AMA nagrada došla je u dugačkoj ljubičastoj svilenoj haljini. Na fotografijama na kojima pozira iz profila stražnjica joj izgleda ogromno. Dok je pjevala na dodjeli, na sebi je imala crni triko sa šljokicama i mrežaste čarape te kožnate čizme iznad koljena. Izgledala je kao da će sve na njoj puknuti svakog trena i stražnjica joj je opet izgledala jako veliko. 

Nema onoga kojem obline nisu seksi, no Christina sad već lagano prelazi granicu između seksi i debeljuce.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • MariusShimunychev 24.11.2012.

    ma dobra

  • vecky 20.11.2012.

    Baš bi htjela vidjeti slike od vas koji toliko pljujete po debljim ljudima ,sigurno ste svi savršene kilaže i proporcija!

  • tanjaos27 20.11.2012.

    sama sebe tješi kada kaže da uživa u svojim "oblinama"...brate, jedno je zaista imati obline;guzu i cice ali ovo je debelo i nimalo seksi, upropastila se!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare