To je to što me zanima!

Potpuno neprepoznatljiv: Axl Rose 'nabacio' višak kilograma

Nagla promjena težine kod Axla Rosea vidljiva je kad se novije fotografije usporede s nekima od prošlih godina. Višak kila ovog puta bio je vidljiviji i zbog žutog kaputa
Vidi originalni članak

Frontman Guns N'Rosesa tijekom vikenda je nastupio na festivalu Rock In Rio. Obožavatelje je iznenadio i poprilično šokirao kad se na pozornici pojavio mnogo deblji nego inače. U žutom kaputu još više se ocrtavao višak kilograma. Neizostavne su bile i njegove sunčane naočale te šešir. 

Ova nagla promjena težine kod Axla Rosea (49) dogodila se posljednjih mjeseci, a razlika je itekako vidljiva kad se novije fotografije glazbenika usporede s nekima od prošlih godina, a posebno s onima s početka 1990.-ih, kada su za pjevačem uzdisale mnoge obožavateljice.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tomislaw90 04.10.2011.

    Ovo uopce nisu gunsi a i Axl je izgubio onaj glas koji je imo ...

  • blonde 04.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • ribanaoko 04.10.2011.

    Hahahaha i vidiš dolje reklamu ''Smršavite 6,8 kg u 21 dan .. '' :())))))))))))))))))))))))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare