To je to što me zanima!

Jedan od boljih mjuzikla ikad zasluženo dobiva svoj nastavak

Glumac, pjevač i gitarist Jack Black objavio je svojoj publici na koncertu u Atlanti da snima još jedan film o avanturama svojeg banda. Hoće li mu i ovaj put protivnik biti Sotona?
Vidi originalni članak

Tijekom 2006. u kina je došla jedna od najboljih muzičkih komedija ikad snimljenih, 'Tenacious D: Trzalica sudbine'. A prema izjavama glavnog glumca u tom maestralnom filmu, Jacka Blacka, nastavak te komedije nam dolazi.

Tijekom nastupa njegovog banda, 'Tenacious D-ja', Black se obratio publici te je obznanio dolazak nastavka.

- Ne znam gdje točno ćete ga gledati, ali odlučili smo da je snimanje nešto što će se dogoditi i film će izaći - rekao je Black svojoj publici na koncertu.

SO COOL Povratak u sedamdesete: Vraća se legenda jako nasilnog žanra

Kasnije je Black dodao i kako bi se film u kinima trebao pojaviti tijekom listopada ove godine.

Original je, na žalost, relativno loše prošao na kino blagajnama. Film je koštao 20 milijuna dolara, no nije zaradio niti 14 milijuna. Uz to, kritika mu nije bila osobito blagonaklona.

Srećom, s vremenom je film ipak uspio steći svoju publiku, uglavnom među obožavateljima banda Jacka Blacka. Ne samo to, već mu je u korist svakako išlo i to što su mnogi film zapamtili kako po podosta dobroj zvučnoj podlozi tako i po izvrsnoj sceni s kraja filma, u kojoj sudjeluje i frontman Foo Fightersa, Dave Grohl, kao Sotona.

 

Koliko dobar će biti nastavak, nakon dugačkih dvanaest godina, je nešto što bismo mogli vidjeti ove jeseni.

 

PROČITAJTE I OVO: Cijeli kafić posvećen je dreku: Poslužuju hranu u WC školjkama

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare