To je to što me zanima!

Jedan od najzgodnijih Hrvata u rijetkom izlasku s partnericom: Sinčić Lav ostao je kod kuće...

Glumac Filip Juričić poveo je partnericu Niku Dogan na predstavu u Peti kupe
Vidi originalni članak

U klubu Peti kupe sinoć je održana 50. izvedba predstave 'Tesla - prilagođavanje anđela', pop-artistički triler o posljednjem satu Teslinog boravka na Zemlji u kojoj glume Momčilo Otašević i Vladimir Posavec-Tušek.

Na premijeru se stigla brojna poznata lica, a glumac Filip Juričić (42) podržao je kolege u pratnji partnerice Nike Dogan s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti. Par je rado pozirao u ležernim izdanjima, dok ih je kod kuće čekao sinčić Lav kojeg su dobili u srpnju 2018. godine.

'KAKO MISLIŠ MENE NEMA?' Filip Juričić: Sin mi se rodio prije premijere predstave, a sada ju je došao pogledati s razredom

- Nika i ja smo presretni. Ponosno objavljujem da smo dobili prekrasnog sinčića - rekao nam je oduševljeni glumac nedugo nakon Lavovog rođenja za koje je istaknuo kako mu je u potpunosti promijenilo život, baš poput partnerice koja je u njegov život ušla još 2017. godine.

Jednom od najzgodnijih Hrvata to je drugi sin, jer iz prošle veze s s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić ima sina Jana, dok Matea ima kćer.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Demetra 💙 ⚜ 27.04.2023.

    Jedan od najzgodnijih Hrvata??? Kome? Zašto?

  • Tia907 27.04.2023.

    Jedan od najzgodnijih hrvata? ??Na čemu si?

Komentiraj...
Vidi sve komentare