To je to što me zanima!

Jedan par manje u kuhinji: Ana i Zlatko ispali su iz showa...

Arsen i Željan su se odlučili za gratiniranu cvjetaču, piletinu mole i čokoladnu tortu. Špiček je pohvalio predjelo, no Pažanin nije imao slične riječi za glavno jelo
Vidi originalni članak

Ana nije imala sreće niti s novim partnerom, pa je nakon svega dva tjedan kuhanja s ocem Zlatkom, napustila show. Njihov sijed od tri jela nije zadovoljio žiri.

- Predjelo je bilo lijepo zamišljeno, ali bi bilo bolje da ste uz to servirali i neki hladni umak -  komentirao je Špiček. Glavno jelo je bilo u redu, no desert im nije uspio. 

- Ako se desert ostavlja u zdjelici, nema potrebe dodati toliko želatine. Poanta je da ostane kremasto, a ovo je bilo loše odrađeno - zaključila je Žakline. Sve to nije bilo dovoljno dobro da Ana i Zlatko prođu dalje.

- „Ispali smo danas, no to me ne zabrinjava uopće. Drago mi je što je tata došao, znam da mu nije bilo lako - kazala je Ana koja će se po izlasku iz showa pozabaviti sa svojom kuharicom. Uz punjenu blitvu za predjelo, Ana i Zlatko su žiriju servirali i grdobinu u bijelom vinu te panna cottu od čokolade.

Sanja i Morena su pripremale štrudlu od sira i špinata, teleće odreske s kaduljom i rižu s limunom i parmezanom te čokoladne tartufe. Predjelo im je ispalo ukusno, a i glavno jelo je pogodilo kriterije žirija. Desert je nažalost bio jedan od lošijih. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nešto je otišlo krivo u omjerima. Pretjerali ste s kakaom i amarettom -  zaključila je Žakline.

Arsen i Željan su se odlučili za gratiniranu cvjetaču, piletinu mole i čokoladnu tortu. Špiček je pohvalio njihovo predjelo, no Pažanin nije imao slične riječi za glavno jelo. 

- Vaša piletina nije niti lešo niti pečena. Umak od čokolade je dobro izbalansiran što se tiče gustoće i teksture, ali je totalno indiferentan. Nema dovoljno začina, to je jelo bilo prezahtjevno - kazao je Pažanin. Desert je bio jedan od boljih iako im je malo zagorio sa strane. 

Katarina i Ozana su ostanak u showu izborile slanim torticama sa sirom, šunkom i gljivama, wokom i čokoladnim desertom. Nabujak nije bio zadovoljavajući, meso u woku je bilo dobro i začini su bili u redu, no nije bio dovoljno sočan. No njihov je desert bio najbolji od svih posluženih.

Od sljedećeg tjedna svi kandidati ponovno kreću od nule, a hoće li uspjeti oraspoložiti žiri s odlično spremljenim jelima, doznajte već u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • donnabarbara 31.03.2017.

    Na kraju ispada da je bolje funkcionirala s onim wanna be poznata ličnost 😂 već vidin kako ce spicek forsirati Sanju do finala,a ona svaki dan sve frustranija.ža mi je samo morene koja tek sad postaje svjesna sta je napravila kad se vratila i s kim se vratila 🤤 Arsen i Željan i dalje sipceku trn u oku.covik nikako da prihvati dalmatince,najgore je kad si tvrdoglav i ne prihvacas činjenicu da dalmatinci stvarno imaju najbolju kuhinju i da znaju kuvati 👑

  • 31.03.2017.

    Negledljivo je koliko namještaju Sanji sam vrh,pogotovo Špiček..očito je da je favoriziraju,najbolje da se svi odmah predaju jer su im kriteriji licemjerni.

  • tetris 31.03.2017.

    24sata zasto ne objavite sve komentare ja nisam ništa ruzno napisala treba te nestati

Komentiraj...
Vidi sve komentare