To je to što me zanima!

Jedni zbijaju šale o koroni dok su drugi zabrinuti: Ranjivi smo

Zaštitnu masku pravilno stavila Iris Cekuš. Njezina prijateljica Alana našalila se na njezin račun, no voditeljica In Magazina se nije dala smesti poručivši prijateljici kako će doći dan kada će ju baš ona tražiti masku
Vidi originalni članak

Ministar Vili Beroš danas je potvrdio drugi slučaj korona virusa u Hrvatskoj. Zaražen je i brat mladića koji je jučer imao pozitivan nalaz. Društvene mreže prepune su komentara podvojenih građana, a oglasili su se i estradnjaci.

Njihovi profili vrve od reakcija i komentara. Jedni se šale, a drugi su zabrinuti za stanje kakvo bi moglo nastati u državi zbog virusa. 

Glumac Slavko Sobin (35) našalio se na svom Instagram profilu objavivši video u kojem djevojčica bježi od vlastite sjene.

- Samo bez paranoje - njegov je komentar na cijelu situaciju. Nakon toga njegova kolegica Tihana Lazović (30) podijelila je fotografiju u kojoj su glumac i ona u narančastom zaštitnom odijelu i maskama. 

Bivša pjevačica koja je sada voditeljica In Magazina Nove TV i blogerica, Paola Valić Bekić (38) osvrnula se na svom Instagramu na paniku koja se širi Hrvatskom. Provjerila je vijesti kako Hrvati uspaničeno prazne police trgovina i iznijela svoje mišljenje o tome. Prošetala je hipermarketom kako bi i sama kupila više namirnica u slučaju da zbog epidemije trgovine budu zatvorene.

- Znate kak ide ona, kud svi tud i mali Mujo. Ne moram vam govoriti da su police u nekim trgovinama već skoro prazne. O da, histerija se širi brzinom munje - rekla je voditeljica i dodala:

- E ali vam moram reći za ovaj bezobrazluk. Dakle paštete, tjestenine, ulje i brašno su poskupjeli u odnosu na jučer. Dakle, neviđeno.  Smatra kako je korona virus osveta ili karma za čovjeku s obzirom na sve što je napravio prirodi.

- Mi nemamo samo problem s virusom korone, nego i virusima ljubomore, zavisti, nepotizma, lopovluka -  objašnjava.

Ella Dvornik (28) koja je prije šest dana rodila drugu kći također se odlučili opskrbiti i online nabaviti prehrambene namirnice. Influencerica je tako na Instagram storyjima podijelila kako je jedan prehrambeni lanac objavio poruku korisnicima da ne paničare te da će svi uspjeti naručiti ono što im treba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko virusa nije zabrinut pobjednik druge sezone reality showa Big Brother Hamdija Seferović (41). Na svom profilu Instagrama pokazao je kako on nosi masku.

- Kao što ste čuli, korona je stigla u Zagreb. Čuo sam da prestrašno izgleda pa sam se odlučio zaštititi da mi slučajno ne bi prišla. Prestrašno izgleda pa imam strah imam strah da ju ne vidim, pa rekao hajde. Ne znam kako ću voziti, ali bolje je voziti s maskom nego vidjeti koronu - rekao je Hamdija u videu dok je zaštitu masku stavio na oči umjesto na usta. 

Virus ozbiljno nije shvatio ni mladi pjevač Marko Kutlić (23). Objavio je fotografiju s podužim opisom. 

- Pažnja! Ne želim nikog alarmirati, ali koronavirus će se uskoro proširiti u dosad neviđenim razmjerima. Prvo sredstvo zaraze su novčanice. Kad i ako ih imate, nipošto ih nemojte dirati, uzmite ih rukavicama i stavite ih ispred kućnog praga. Rano ujutro proći ću pored vaših kuća, sakupiti sav kontaminirani materijal i odnijeti ga na sigurno kod sebe. Upamtite, to radim za vaše dobro te za dobro generalnog javnog zdravlja - napisao je pjevač. Enis Bešlagić (45) također ima mišljenje o nastaloj situaciji. 

- Dovoljno je da nam jedan 'obični' virus pokaže slabost i da se prestanemo dijeliti... da uništi sve vojne sile i saveze, bez velikog truda. Ranjivi, sebični i nezahvalni, zaslužili smo ovo. Tvoj problem je sada i moj. E to su ujedinjene nacije - napisao je glumac. 

S druge strane, zaštitnu masku pravilno stavila Iris Cekuš. Njezina prijateljica Alana našalila se na njezin račun, no voditeljica In Magazina i manekenka se nije dala smesti poručivši prijateljici kako će doći dan kada će ju baš ona tražiti masku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 184

  • smradacdubrava 28.02.2020.

    Kakovi pametnjakovici da se smrznes

  • rokstar 27.02.2020.

    Hahaha ljudi se ponasaju koda je zombi apokalipsa u najmanju ruku strasnooo

  • masterplan 26.02.2020.

    pa sta ce hamdiji maska

Komentiraj...
Vidi sve komentare