To je to što me zanima!

Jednoglasnom odlukom Frane je prvi duelist: 'Igra kao igra...'

Nakon što se Frane preselio u duelističku kuću, farmeri su s veseljem sjeli za stol ručati. 'Čovjek je u dva tjedna prošao sve funkcije na farmi', zaključio je Saša, a svi farmeri su se nasmijali
Vidi originalni članak

Drele je okupio farmere za stolom kako bi odabrali prvog duelista, a Frane je dobio apsolutno sve šibice farmera te postao prvi duelist u drugom tjednu Farme.

Dok su farmeri svoje šibice za Franu samo nizali, on je negodovao ne susprežući se od komentara. Nikome od farmera nije ostao dužan.

- Ja dajem šibicu Frani samo zato što sam načuo da bih ja mogao ići s njim u dvoboj, pa jedva čekam - objasnio je Matej svoju šibicu, na što mu je Frane rekao da on bira sebi ravnog.

- Moja odluka je takva da hoću barem dva dana mira bez tenzija i provokacija, ako ne i konačan mir od njega - rekla je Edita i svoju šibicu dala Frani. On joj je na to odgovorio: 'Malo ćeš se načekati'. 

Lucija mu je svoju šibicu dala poručivši mu da se malo grije u šumi. Frani nije dugo trebalo da joj uzvrati.

- Grijat ćeš se i ti, nikad se ne zna. Kad te puknem preko ovog stola s ovim šibicama. Nemoj me provocirati, jesam ti rekao? Smiri se, kako te nije stid balavice jedna balava? Nemaš kućni odgoj - odvratio joj je Frane. 

Drele je upitao Franu što misli zašto su farmeri odlučili njega staviti u duelističku kućicu, a on mu je odgovorio: 'Mene to, prvo, uopće ne zanima. Igra kao igra. Ja sam od sebe dao maksimum i nema se tu o čemu puno pričati niti me zanima njihovo mišljenje'.

Nakon odabira u Frani je bila vidljiva želja da ostane na farmi i da im svima pokaže, kako on kaže, tko je 'the boss'. Napomenuo je da već zna koga će odabrati kao suparnika.

Nakon odabira prvog dueliste, Kristina je s Franom razgovarala o odabiru drugog dueliste te mu rekla kako stalno mijenja mišljenja. 

- Nemoj ti mene podcjenjivati. Ipak sam ja stariji od tebe - rekao je Frane te uvjeren u pobjedu u duelu dodao: 

- Vidjet ćeš da ću se izboriti. Bila snaga, bila pila ili znanje. Dosta toga sam prošao u životu i ja ću ti dokazati.

Nakon što se Frane preselio u duelističku kuću, farmeri su s veseljem sjeli za stol ručati. 

- Čovjek je u dva tjedna prošao sve funkcije na farmi - zaključio je Saša, a svi farmeri su se nasmijali. Hoće li se farmeri uspjeti riješiti Frane, doznat ćemo u subotu.

VIDI OVO: Ovi slavni parovi su se bez srama svađali pred svima!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dkmjnn 28.09.2018.

    Franu treba diskvalificirati. On nije sam svoj. Ne znam da li taj čovjek ima obitelj, ali ovo što je pokazao na Farmi, to je osoba za stručno promatranje.

  • Jedan_dečko 28.09.2018.

    Nadam se da ce ih netko pošteno sve tužiti, od nov@ tv, producenta farme na dalje, od kuda im pravo da prodaju onako životinje ? Puranu vežu noge, a onog malog jarca odvoje od majke? Jadan cvili i plaće, a oni se svi smiju boli ih briga za sve i na kraju nemaju šta za jesti i kupe dvije čokolade i duhan, koja hrpa degenerika na jednom mjestu, to je prestrasno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare