To je to što me zanima!

Jelena i Janko uselili se u unajmljeni stan u Zagrebu

Nakon polugodišnjeg skrivanja veze s Jankom Jelena se više ne srami. Otkriva kako već mjesec dana dijele isti prostor te kako uživaju u životu
Vidi originalni članak

Kod Janka trenutačno apsolutno obožavam to što još, iz nekog samo njemu poznatog razloga, ima strpljenja za mene, kaže Jelena Veljača (27). Nakon pola godine prestala je skrivati vezu s Jankom Popovićem Volarićem (28). Njihovi zagrljaji plijenili su pažnju fotografa na partyju tjednika Story u muzeju Mimara. Scenaristica i zvijezda “Ratkajevih” prije mjesec dana uselili su se u unajmljeni stan od 60 "kvadrata" u najužem središtu Zagreba, a društvo im pravi Jack Russell terijerka koju je Janko nedavno darovao svojoj dragoj za rođendan. Jelena je kujici dala ime Plavka.
- Ne mogu živjeti bez psa - priznaje Jelena. U vrijeme veze s Romanom Majetićem također je imala Jack Russell terijera, Mila, kojeg je zadržao Roman.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_11615 06.05.2008.

    Meni je jelena super zenska.Znam ju odavno i mogu reci da je nevjerojatno normalna i prisebna....

  • Chantal 06.05.2008.

    Jelena i Janko... wtf!? Sad bi jos i po imenima trebali znati svaku sugu...

  • mmirka 06.05.2008.

    ona meni baš umišljena i totalno bezveze cura...nit ljepa,nit zgodna a fura se da je sve to!!! ne kontam ja te muške koji hofiraju s njom,očito su joj ravni!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare