To je to što me zanima!

Jelena i Janko žive odvojeno: On otišao mami, a ona frendici

Jelena Popović Volarić za Story je otkrila da suprug Janko i ona trenutačno žive odvojeno jer preuređuju stan. Sastaju se predvečer i ljube u autu, što joj je slatko
Vidi originalni članak

Glumica, scenaristica i kolumnistica zbog pretrpanog poslovnog rasporeda ima malo vremena za privatni život. No kreativna direktorica serije 'Larin izbor' u intervjuu za Story je otkrila da su njezin suprug Janko Popović Volarić, obitelj i prijatelji zbog toga strpljivi i puni razumijevanja. Priznala je da suprug i ona trenutačno žive odvojeno jer preuređuju stan. Ona je odselila kod prijateljice s psom Lilom, a Janko s psom Plavkom kod mame. Sastaju se predvečer što joj je slatko i, kako kaže, ljube se u autu.

Ne krije da se posebno sređuje za sastanke s mužem što je pomalo zaboravila tijekom zajedničkog života. Drugu godišnjicu braka proslavili su dan nakon Božića u vili Bornstein usred Like. Jelena kaže da je tri dana samo kuhala što inače obožava, ali nema vremena za to. Priznaje da su joj naporna pitanja poput hoće li ikada više glumiti i kada će roditi. Dodaje da je majčinstvo veliko i važno životno pitanje te svako generaliziranje smatra okrutnim i pogrešnim.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 77

  • feba 17.02.2012.

    Na tuđoj nesrteći se ne gradi sreća,draga moja.Kad je ostavio ženu i djecu pa i tebe će,kaj ne?

  • nemoralna_skroz 17.02.2012.

    obadvoje su ljigavi (nemam bolju riječ)

  • ozanavg 16.02.2012.

    Gdje ima dima ima i vatre... Tak je i Majolica smišljala izgovore

Komentiraj...
Vidi sve komentare