To je to što me zanima!

Jelena izgubila živce na vijeću: Vi ne zaslužujete sjediti ovdje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je Ognjen napustio pleme, dečki su bili u šoku, a djevojke nisu skrivale koliko su zadovoljne svojim postupkom. Jelena je bila šokirana raspravom na vijeću
Vidi originalni članak

Aleks je pokušala objasniti Avi da je naivna i da je dečki samo iskorištavaju za svoje ciljeve. Iskreno joj je rekla da misli kako nema povjerenja u nikoga. Aleks joj je savjetovala da dobro razmisli za koga će glasati.

- Nadam se da više neće raditi greške koje je radila dosad. Davala sam joj savjete za njezino dobro, vidjet ćemo hoće li to uzeti u obzir - rekla je Aleks. Rasprava između njih dvije trajala je dugo, a Ava je izjavila da je njihov razgovor bio sve samo ne svađa. 

Cigi smatra da se može opstati u igri jedino ako se drži dogovora. Jelena smatra da Martina glumi od početka showa, a da je Kristina iskoristila večer sa Sebastianom u kućici na drvetu da porazgovara s njim o izbacivanju. 

- Kristina glumi od početka, i to jako loše. Jela je i obavila korisne razgovore - rekla je Jelena. 

Svi su zajedno  zaključili da su dogovori stvoreni još na početku showa. Na plemenskom savjetu raspravljalo se o muškom klanu. Kristina je izjavila da se razočarala u Sebastiana i ostale dečke jer je upravo Sebastian izjavio da nijedna žena ne zaslužuje doći do finala. Sebastian se pokušao ograditi od te izjave tvrdeći kako je u početku mislio da je Survivor samo preživljavanje, a ne i odnosi s ljudima pa je zbog toga rekao da ne može zamisliti nijednu ženu da bi mogla sama preživjeti na otoku. Na to se nadovezala i Aleks te rekla da sad ima veliku želju doći do finala. 

- Iskreno mi je stalo da budem u finalu i da dođem do finala, a  mislim i da bi me muški dio odmah izbacio da  nemam osobni imunitet - zaključila je Aleksandra. 

Jelena poludjela na vijeću

 Jelenu je jako povrijedilo što se cijeli razgovor svodi na podjelu između žena i muškaraca.

- Užasava me podjela na muškarce i žene. Kakve su to gluposti? Mi smo ovdje svi natjecatelji i kandidati. Ovo je sramota i ovo je sve tužno. Vi ne zaslužujete sjediti ovdje. Jedva čekam vratiti se u kamp koji su napravile žene. Ovdje ima toliko provlačenja - vikala je ljutita Jelena.

Ognjen misli da se Cigi nije snašao u Survivoru.

- Nije očekivao to što ga je dočekalo, mislim da njemu Survivor kao igra ne odgovara. On ništa nije radio - zaključio je Cigi o Ognjenu. 

Djevojke su ponosne na sebe

Sebastian je na zaprepaštenje ostalih svoj imunitet predao Nikoli jer je smatrao da je najugroženiji. Pleme je napustio Ognjen. Maja Lena bila je u šoku pa je lice prekrila rukama.  Djevojke su bile ponosne jer su se napokon uspjele nešto dogovoriti i držati se zajedno. 

- Žene za žene - govorila je Aleks.

Dečki nisu mogli vjerovati da ih je Ognjen napustio. 

Survivor možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka na RTL televiziji od 21.40.!

Idi na 24sata

Komentari 90

  • vedii888 18.05.2012.

    Ova jelena ima facu ko muškarac

  • DraganRajic 12.05.2012.

    Ispade da jedino Alex shvata kako se igra Survivor i da je ponajveci dio te igre socijalna igra...ostali to dozivljavaju kao nekakvu Spartu, takmicenje u povlacenju konopca, bocanje, sta li vec...pa niko od njih kao da nije pogledao nijednu epizodu americkog Survivora - OUTWIT, OUTPLAY, OUTLAST. Ovo ovdje izbor za "najboljeg Srbina" "najboljeg Hrvata,"...nigdje veze. Alex do pobjede.

  • Beyonse 12.05.2012.

    što me ljuti ta jelena otkad je došla samo se buni i pravi važna a prvu su je šupirali

Komentiraj...
Vidi sve komentare