Obavijesti

Show

Komentari 90

Jelena izgubila živce na vijeću: Vi ne zaslužujete sjediti ovdje

Jelena izgubila živce na vijeću: Vi ne zaslužujete sjediti ovdje
23

Nakon što je Ognjen napustio pleme, dečki su bili u šoku, a djevojke nisu skrivale koliko su zadovoljne svojim postupkom. Jelena je bila šokirana raspravom na vijeću

VIDEO

Aleks je pokušala objasniti Avi da je naivna i da je dečki samo iskorištavaju za svoje ciljeve. Iskreno joj je rekla da misli kako nema povjerenja u nikoga. Aleks joj je savjetovala da dobro razmisli za koga će glasati.

- Nadam se da više neće raditi greške koje je radila dosad. Davala sam joj savjete za njezino dobro, vidjet ćemo hoće li to uzeti u obzir - rekla je Aleks. Rasprava između njih dvije trajala je dugo, a Ava je izjavila da je njihov razgovor bio sve samo ne svađa. 

Cigi smatra da se može opstati u igri jedino ako se drži dogovora. Jelena smatra da Martina glumi od početka showa, a da je Kristina iskoristila večer sa Sebastianom u kućici na drvetu da porazgovara s njim o izbacivanju. 

- Kristina glumi od početka, i to jako loše. Jela je i obavila korisne razgovore - rekla je Jelena. 

Svi su zajedno  zaključili da su dogovori stvoreni još na početku showa. Na plemenskom savjetu raspravljalo se o muškom klanu. Kristina je izjavila da se razočarala u Sebastiana i ostale dečke jer je upravo Sebastian izjavio da nijedna žena ne zaslužuje doći do finala. Sebastian se pokušao ograditi od te izjave tvrdeći kako je u početku mislio da je Survivor samo preživljavanje, a ne i odnosi s ljudima pa je zbog toga rekao da ne može zamisliti nijednu ženu da bi mogla sama preživjeti na otoku. Na to se nadovezala i Aleks te rekla da sad ima veliku želju doći do finala. 

- Iskreno mi je stalo da budem u finalu i da dođem do finala, a  mislim i da bi me muški dio odmah izbacio da  nemam osobni imunitet - zaključila je Aleksandra. 

Jelena poludjela na vijeću

 Jelenu je jako povrijedilo što se cijeli razgovor svodi na podjelu između žena i muškaraca.

- Užasava me podjela na muškarce i žene. Kakve su to gluposti? Mi smo ovdje svi natjecatelji i kandidati. Ovo je sramota i ovo je sve tužno. Vi ne zaslužujete sjediti ovdje. Jedva čekam vratiti se u kamp koji su napravile žene. Ovdje ima toliko provlačenja - vikala je ljutita Jelena.

Ognjen misli da se Cigi nije snašao u Survivoru.

- Nije očekivao to što ga je dočekalo, mislim da njemu Survivor kao igra ne odgovara. On ništa nije radio - zaključio je Cigi o Ognjenu. 

Djevojke su ponosne na sebe

Sebastian je na zaprepaštenje ostalih svoj imunitet predao Nikoli jer je smatrao da je najugroženiji. Pleme je napustio Ognjen. Maja Lena bila je u šoku pa je lice prekrila rukama.  Djevojke su bile ponosne jer su se napokon uspjele nešto dogovoriti i držati se zajedno. 

- Žene za žene - govorila je Aleks.

Dečki nisu mogli vjerovati da ih je Ognjen napustio. 

Survivor možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka na RTL televiziji od 21.40.!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala