To je to što me zanima!

Jelena Karleuša otkrila je novi 'dodatak' na bedru - masnicu

Nagađa se da odnosi između folk pjevačice i njena supruga Duška Tošića nisu baš najbolji pa da je u nekoj prepirci s njim zaradila masnicu, donosi srpski Kurir
Vidi originalni članak

Pjevala je u jednom klubu u Budvi, a kako je na pozornicu došla u kratkoj crnoj haljinici s resicama svi su mogli uočiti daje glatka bedra 'ukrasila' masnicama, piše srpski Kurir.

Jelena Karleuša (33) puno se puta pohvalila kako sa suprugom Duškom Tošićem ima idealan brak, a masnice na njenim nogama potaknule su priče da nije sve baš tako bajno kako Jelena tvrdi. Ipak, postoji mogućnost da se jednostavno udarila u rub ormarića ili stola te da su nagađanja o nevoljama u braku čista izmišljotina. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • gđa78 01.11.2011.

    E da je muž mlati,onda bi masnicu skrivala..obično je tako.Ovu masnicu je mogla "zaraditi"kako su već mnogi prije mene napisali-žena se jednostavno udarila..

  • BlackRaven 01.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • neustahije brzic 01.11.2011.

    rugoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare