To je to što me zanima!

Jelena: Mogu ja sa svakim, od seljaka pa do doktora

Manekenka Jelena Bosančić otkriva kako nema posebnih rituala prije seksa. Bitno joj je samo da bude uredna i čista te da se WC nalazi u blizini
Vidi originalni članak

Splitska manekenka Jelena Bosančić otkriva da joj je prvi seks bio pomalo traumatičan i stresan. Iako je patila za tim da u brak uđe nevina, to joj se nije ostvarilo. Tamnokosa Jelena uvijek govori da ju zanimaju visoki i crni muškarci, ali zapravo nema svoj omiljeni tip frajera. Kaže da voli karakterno fine momke.
- Milsim da privlačim muškarce zato što sam zabavna i otvorena. Nekako sam za svakog. Mogu pričati i sa seljakom koji čuva ovce, ali i sa doktorom - izjavila je Jelena za rubriku Sexpresso na tportalu. Manekenka otkriva kako nema posebnih rituala prije seksa. Bitno joj je da se sredi te da bude čista i uredna.
- Volim malo divlji seks, ali volim i normalno, ljubit se i maziti - otkriva Jelena kojoj je najomiljenija seksualna poza 35, a s pozom 69 je na frendovskoj bazi. Seks na sijenu nije prakticirala, više se voli seksati negdje gdje je u blizini WC. Tijekom manekenske karijere nije dobivala nemoralne ponude, a što se tiče skidanja do gola, s tim nema problema, ali ističe kako ipak ne bi surađivala s Playboyjem.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • user_34418 05.03.2009.

    ja curu znam,i tako je jadna glupa,nije losa al nema mozga

  • koka 30 05.03.2009.

    bas sam jucer vidila taj intervju.......odavno nisam vidila tako slatku i lijepu curu,uz to je opustena i normalna,bravo ,malo je takvih cura

  • halo 05.03.2009.

    sa Playboyem ne bi surađivala dok nebi vidila nekoliko 00000000 na računu....ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare