To je to što me zanima!

Jelena ne želi biti samo žena nogometaša već i poduzetnica

Supruga Darija Šimića s Jasminom Bagarić, suprugom košarkaša Dalibora i prijateljicom Koraljkom Medić u Zagrebu je otvorila trgovinu luksuznom odjećom
Vidi originalni članak

Ideja o poslu rodila se prošle godine na plaži. Sve je krenulo zaigrano, ali je super ispalo, rekla je Jelena Šimić, supruga nogometaša Darija Šimića, koja je zajedno s Jasminom Bagarić, suprugom košarkaša Dalibora Bagarića, i prijateljicom Koraljkom Medić u Zagrebu otvorila trgovinu luksuznom odjećom.

Odjeća je uglavnom za moderne pankerice, a neke od dizajnerica čiju odjeću prodaju su sestre Mary i Kate Olsen te Nicole Ritchie.

- Nemam ambicija baviti se dizajnom ili kreiranjem. Barem ne zasad. Djeca su mi premala i želim im pružiti sto posto svog vremena - kaže Jelena, koja je u butiku zadužena za slanje mailova talijanskim tvrtkama.

- To je moj jezik. Ondje sam provela 13 najljepših godina- rekla je Jelena Šimić.

Na otvorenju su bile žene sportaša i ljubiteljice stranih dizajnera Viktorija Rađa, Anica Kovač, Emina Šokota, Vlatka Šimić i Marija Bišćan, koje su razgledavale odjeću čije se cijene kreću od 200 pa do 5000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lacoste 08.05.2011.

    jaooo ove kvazi poduzetnice imaju laksativno djelovanje na mene! jel neko od njih koji su bili vani donio ovdje nešto novo nešto od čega će društvo imati koristi, znaju otvorit kafanu, butik i restorana i to je to! za ulaganja tipa neke proizvodnje je pre teško za njih! a ona da je nekom k... bila bi doktorica nauka i svoju karijeru razvijala sama! sad ćete reć pa ona je njega pratila u karijeri, je da jer je mirisala paru... zašto žena nekog hepovog terenca ne ide s njim!

  • slay22 08.05.2011.

    Jao ljudi kako ste jadni i kako ser***, pa daj budite realni. Barem su oni normalni u odnosu na ostale nogometaše i njihove žene. Ona nije bila nikakva manekenka, on se ne opija na cajkama i gotovo da uopće nisu medijski eksponirani. A kad Nives ispadnu sise onda je to glavna vijest u državi i to bi nas kao trebalo zanimati?! On je svoj novac pošteno zaradio i ima ga pravo ulagati kako hoće, a ona se bavi nečim što joj se sviđa umjesto da baca sise okolo i objavljuje svoja zavijanja na društvenim mrežama. Daj prestanite biti licemjerni i maloumni, usmjerite taj svoj gnjev na nešto drugo i počnite se baviti sobom. Možda vam bude bolje u životu, a njima sigurno neće biti lošije zbog vaših bezveznih trkeljanja.

  • user_57334 07.05.2011.

    da je zaposlenost u razini ljubomore, di bi nam bio kraj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare