To je to što me zanima!

Novak i Jelena Đoković su se vjenčali i u crkvi Sv. Stefana

SAMO ZA NAJBLIŽE Đokovići su danas još jednom rekli jedno drugome 'uzimam', ovaj put u crkvi samo pred svojim roditeljima, obitelji i kumovima Nevenom i Jelenom
Vidi originalni članak

Novak (27) i Jelena (28) Đoković građansko vjenčanje imali su u četvrtak u crnogorskom luksuznom ljetovalištu na poluotoku Sveti Stefan. U subotu su još jednom rekli 'da' u crkvi Svetog Stefana. Kako pišu srpski mediji, u crkvu su prvi došli svećenici i tenisačevi roditelji Dijana i Srđan Đoković. Mladenci su stigli oko 11 sati u crnom džipu u pratnji još dva automobila, piše Kurir. Crkvena ceremonija bila je samo u krugu najuže obitelji i kumova Nevena Markovića i Jelene Đurić. Kako bi spriječili neželjene poglede ispred ulaza u crkvu postavili su šator. 

Neki od uzvanika koji su u četvrtak svjedočili građanskom vjenčanju Jelene i tenisača već u petak su napustili poluotok.

- Novak i ja smo zajedno odrasli. Jedni smo od rijetkih iz svoje generacije koji su uspjeli, rekla je Jelena. 
U Novaka, kao učenica sportske gimnazije, zaljubila se na prvi pogled. 

Iako su zlobnici tvrdili da je udajom za Novaka profitirala, Jelena ističe da je tenisača voljela kad je bio nitko i ništa. Završila je ekonomski fakultet u Milanu, a nakon što se s Novakom 2009. preselila u Monte Carlo, zaposlila se u predstavništvu liberijske naftne kompanije. Nedavno je doktorirala menadžment, a direktorica je i 'Fondacije Novak Đoković' koja se brine o siromašnoj djeci. 
Samozatajna Jelena na teniskim turnirima izbjegava novinare, no njezin istančani modni stil zapazila je i stroga urednica američkog Voguea Anna Wintour (64). 


- Ona je jednostavno dama - nahvalila je Jelenu Wintour. 

Idi na 24sata

Komentari 203

  • ankastazio 13.07.2014.

    ajme koja idila

  • karton 13.07.2014.

    Uvijek moras znati tko si ... ( piva Thompson ... ) .

  • jasmin2213 13.07.2014.

    svaka čast Đokoviću...pokazao je kako se drži i promovira vlastita zemlja...mogao je napraviti svadbu gdje god je želio u svijetu ali on je napravio u vlastitoj zemlji..i stime učinio da se ista spominje po svjetskim medijima... tako to radi čovjek koji drži do svoga doma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare