To je to što me zanima!

Jelena Perčin prvi put u javnosti nakon vijesti o razvodu braka

Glumica je prije nekoliko dana potvrdila kako se razvodi od supruga nakon četiri godine braka. Par se vjenčao u tajnosti u svibnju 2018., a iste godine su postali roditelji
Vidi originalni članak

Glumica Jelena Perčin (41) prvi put se pojavila u javnosti nakon vijesti o razvodu od supruga Momčila Otaševića (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Jelena se u društvu glumice Sandre Lončarić (48) pojavila na crvenom tepihu u Kaptolu Boutique Cinema, u kojemu je održana premijera filma 'Tragovi'.

Perčin je prije nekoliko dana potvrdila kako se razvodi od supruga nakon četiri godine braka. Jelena i Momčilo vjenčali su se u svibnju 2018. na tajnoj ceremoniji u Crnoj Gori. Slavlje za njihove bližnje bilo je u konobi 'Pirun i Ožica' u Kotoru.

PREKINUO ŠUTNJU Momčilo Otašević prvi puta se oglasio nakon vijesti o razvodu od Jelene Perčin: 'Žalosno...'

Momčilo i Jelena upoznali su se 2013. godine na snimanju serije 'Zora dubrovačka', ali njihova ljubav rodila se nekoliko godina kasnije. Tijekom snimanja druge sezone serije 'Kud puklo da puklo' 2015. godine, par se nakon vremena provedenog zajedno zaljubio, nakon čega su započeli vezu koja je trajala nekoliko godina.

Prvo zajedničko dijete, kćer Mašu, dobili su 2018., a krajem studenog 2020. godine poželjeli su dobrodošlicu sinu Jakši.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 13.01.2023.

    Varao je sa Luce.Ovih dana su i javno priznali da su zajedno.

  • 12.01.2023.

    Jelena Prčim....

  • ooo7papaja 12.01.2023.

    A koga boli neka stvar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare