To je to što me zanima!

Jelena Popović Volarić: Još nisam spremna za majčinstvo

Glumica je ljetni odmor provela sa Jankom Popovićem Volarićem na Hvaru i u Dubrovniku. U intervjuu za Extru otkrila je da još nije spremna za majčinstvo
Vidi originalni članak

O temi majčinstva ne voli puno govoriti jer smatra da je to potpuno individualno i ovisi od žene do žene. Jelena Popović Volarić (30) otkrila je u intervjuu za Extru da ona još nije spremna na taj korak. Sa suprugom Jankom Popovićem Volarićem uživa na putovanjima, a par je sedmodnevni ljetni odmor proveo na Hvaru i u Dubrovniku. Kolumnistica je napisala scenarij za novu dramsku seriju 'Larin izbor' koja od jeseni kreće s emitiranjem, a kao akademskoj glumici neostvareni san joj je glumiti u kostimiranoj seriji. Gluma je njezina prva ljubav, no istovremeno uživa i u pisanju za televiziju, kazalište i glumce jer uživa gledati svoje kolege kako interpretiraju njezin tekst.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Idi na 24sata

Komentari 37

  • panika135 23.08.2011.

    kak laze da moze imati djece rodila bi, ide mi na zivce njihovo izbjegavanje istine kao da smo idioti, mozda idu na umjetnu oplodnju pa cekaju rezultate

  • beebee 23.08.2011.

    iskreno,nadam se da nikad ni neće. zlo mi je od njenih"mudrosti" koje prosipa u raznim kolumnama i knjižicama. Bar neće još jedno stvorenje govoriti afektirati i lupati bedastoće.Inaće, djeca nisu za svakog, i da je više ljudi koji su svijesno kako nisu spremni ili sposobni uopće odgajati djecu, ovaj svijet bi bio bolje mjesto.

  • slay22 23.08.2011.

    Koji primitivluk i ograničenost od pojedinih gospođa. Daj okanite se žene, nemamo svi iste prioritete u životu. Bar ne glumata i ne izjavljuje 10 god. po novinama kako je spremna za dijete kao neke. Ne mogu se svi zadovoljiti samo s kućom i djecom i to nije sebično već upravo suprotno-zašto da djeca ispaštaju kad su roditelji nezadovoljni i misle da su nešto u životu propustili? Sve u svoje vrijeme... ili ne uopće. Osobni izbor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare