To je to što me zanima!

Jelena Popović Volarić u vjenčanici zbog nove uloge

Akademska glumica i spisateljica kaže da uloga u humorističnoj seriji 'Instruktor' ne znači povratak glumi. Jeleni se sviđa takav projekt jer je zanimljiv
Vidi originalni članak

Jelena Popović Volarić (29) gostovala je u novoj humorističnoj seriji 'Instruktor' RTL televizije. Akademska glumica kaže da njezin povratak pred kamere ne znači da se vraća glumi. Sviđa joj se projekt poput 'Instruktora' i misli da je zanimljiv te da joj ne oduzima previše vremena za ono čime se trenutačno bavi. Jelena misli da takav format ima puno potencijala i sviđa joj se jer je humorističan. Spisateljica glumi Instruktorovu rođakinju Ljubicu, a u jednoj sceni pojavljuje se i u vjenčanici. U seriji joj supruga glumi mladi glumac Igor Kovač, dok je u privatnom životu sreću našla s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (29). Vjenčali su se u prosincu prošle godine nakon dvije i pol godine veze.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 31.08.2010.

    Koliko vidim iz teksta, akademska glumica Jelena Popović Volarić je udana za glumca koji nije akademski glumac, već kao običan glumac, i on joj je pravi muž, a ne ovaj s kojim glumi u seriji. Aha, primljeno na znanje ;)

  • SunTzu 31.08.2010.

    ehhh tko to GURA da mi je znat!!!!STrava

  • sofica 31.08.2010.

    Pa moram čestitati Jeleni Popović Volarić što sa tako banalnom stvari dospije u vijesti:-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare