To je to što me zanima!

Jelena Rozga: Sada živim ono što sam nekad samo sanjala

Pjevačica je u intervjuu za 24sata Express pričala o tome kakav je osjećaj napuniti Arenu, te koji joj je bio najneugodniji trenutak na sceni tijekom višegodišnje karijere
Vidi originalni članak

U intervjuu za 24sata Express pjevačica je pričala o počecima glazbene karijere u grupi Magazin. Otkrila je kako je bilo pjevati u jednoj od najpopularnijih sastava u Hrvatskoj te kako je to utjecalo na nastavak njene karijere. 

Jelena Rozga (33) nedavno je napunila splitsku Arenu i rekla kako joj je to bilo ispunjenje životnog sna i kruna samostalne karijere. Na glasu je kao temperamentna zabavljačica. O njenoj karijeri uskoro će izaći dokumentarac 'Ja hodam na prstima'. 

Intervju s Jelenom Rozgom u cijelosti pročitajte u 24sata Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 29

  • SandroMudrinić 26.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • GetRichZna 26.03.2011.

    Dosta vam je lopova koji prodaju dojave i padate? Mi za sutra imamo pravi insider samo za Vas, radi se o kvoti 30 koja je u nekim kladama pala na smješnih 9 vec zbog vecih uplata naših pretplatnika i nas koji ovo vodimo , naime supersport je jedini dao vecu uplatu od 500kn, sve druge kladionice iznad 300kn nisu dale, psk iznad 200kn nije ovo dala. Imamo još neke listiće ali neda nam se sad sve skenirati, kad prode sve cemo objaviti. Za sve informacije obratite nam se na ggetrich@gmail.com CIJENA SAMO 50eura VAMOS. Prošle insidere možete vidjeti na www.getrich-team.bloger.hr

  • korg 26.03.2011.

    samo naprjed!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare