To je to što me zanima!

Jelena Rozga u hotelu snimila spot za novi singl 'Karantena'

'NE VOLIM SNIMATI SPOTOVE' Pjevačica je u jednom hotelu snimila spot za singl 'Karantena'. Ne voli snimati spotove jer se cijeli dan treba šminkati i presvlačiti...
Vidi originalni članak

Jelena Rozga u splitskom hotelu Radisson Blu snimila je spot za pjesmu 'Karantena' s njezinog novog albuma 'Bižuterija'. Većina kadrova snimljena je u jednom od hotelskih apartmana. Jelena njegov sadržaj nije željela otkriti i priznaje da ne voli snimati spotove.

- To je zapravo najgori dio ovog posla. Cijeli dan se treba šminkati i presvlačiti. Ali što ću, takav je to posao - rekla je Jelena.

Uz snimanje spotova, splitska pjevačica najviše je zaokupljena pripremama za koncert karijere, 11. veljače u Spaladium Areni.

- Posljednjih tjedana stvarno imam puno posla i svaki dan me čeka neka obaveza. Ipak, koncert u Splitu je nešto posebno. Nadam se da će biti mnogo ljudi te da će biti puno žena jer su one uglavnom moja publika. Voljela bih da se na koncertu dogodi i neka nova ljubav, uz moje pjesme to je moguće - izjavila je Jelena te otkrila neke detalje iz privatnog života, poput onog kako se opušta kada je sama u kući.

- Opuštam se uz spužvu u jednoj i sredstvo za čišćenje u drugoj ruci. Strašno volim da mi je kuća sređena, da je sve lijepo, da miriše, pa da kad dođem mogu mirno ići spavati - kazala je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_49429 02.02.2011.

    pustite ženu da snima spotove .. bar se ona ne mota po novinama svaki dan.. isuse! neka rađe gradi karijeru na lošim pjesmama(koje očito nisu toliko ni loše kad ih slušaju većina hrvata) nego na skandalima.. vama niko ne paše, eno vam ava karabatić ili vlatka pokos ... one su bolje..

  • beautiful080 02.02.2011.

    ne volim vrijeđati ljude ali Bože mi oprosti ona je meni takoo....fuj..izgledom,ponašanjem,držanjem,svime..nikako mi ne sjedi,jedna od najodbojnijih osoba sa scene..mozda sam u krivu,makar imam prijateljicu koja je pozna jos ih srednjoskolskih dana i u potpunosti se slaže sa mojim misljenjem...

  • tatamlata 02.02.2011.

    E... nisi snimila spot na brodu (u brodu). Onda bi ti se posrecilo ;/

Komentiraj...
Vidi sve komentare