To je to što me zanima!

Jelena Rozga umalo pala: Tvoji gafovi bi bili gledaniji od spota

Dok je koračala morskim plićakom pjevačica je izgubila ravnotežu i umalo pala na stijene. Splićanka se našalila na svoj račun i objavila video sa snimanja spota
Vidi originalni članak

Ostani, ostani, svirala je glazba u pozadini dok je Jelena Rozga (41) koračala u morskom plićaku. Pjevačica je objavila video sa snimanja spota 'Ostani' i istaknula da je skoro pala te stavila nekoliko nasmiješenih emotikona. Naime, dok je koračala Jelena je izgubila ravnotežu i umalo pala na stijene, ali ona se samo nasmijala na svoj račun. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ma nećeš ti pasti, elastična si. Umjetničko padanje - komentirali su Rozgini fanovi kojima se svidio prizor nje u kupaćem kostimu. Istaknuli su kako se pjevačica izvukla sa stilom, a neki su joj predložili da napravi kompilaciju najboljih trenutaka sa snimanja. 

- Bilo bi gledanije nego spot - objasnili su Jeleni. Splićanka je krajem prošlog mjeseca otkrila da joj je ime nove pjesme 'Ostani' i pozirala na s dignutom nogom u zrak u crnom trikou s tilom i kosom ispletenom u duge pletenice.

- Balerina rokoko diže nogu visoko - napisao je jedan od obožavatelja, dok je drugi rekao kako se radi o triku s plastičnom nogom. Na njegov komentar mnogi su branili Rozgu i komentirali kako je unatoč 40-ima i dalje gipka jer se bavila baletom pa joj ovo nije predstavljalo problem. Rozga je za Jutarnji list otkrila da je rad na njezin pletenicama za spot trajao čak osam sati. 

- Iskreno, mislim da možda čak i ne bih pristala na to da sam znala što me čeka. Ali, kazali su mi da će rad na mojoj kosi trajati četiri sata, a kada su ta četiri sata prošla, shvatila sam da moramo i završiti tu moju novu frizuru kad smo je već počeli raditi - ispričala je pjevačica. Dodala je kako je snimanje spota za pjesmu 'Ostani' bilo jako naporno. 

Osim baleta godinama se bavila plesom i maštala o profesionalnoj karijeri, a kada je Tonči Huljić (56) otkrio njezin glazbeni talent, krenula je drugim putem. Pjevačica se s radošću sjeća vremena kada je bila balerina pa je svojevremeno objavila i video, koji je objavila na društvenim mrežama, te otkrila kako balet još ima veliko mjesto u njenom srcu.

 

VIDI OVO! Poznate zvijezde otkrivaju prvi seks: Katy Perry nevinost je izgubila u automobilu

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 48

  • jejunum 09.10.2018.

    jao dijete drago,,nespretnih nogu,,al me uplaši

  • komentator__Luka 09.10.2018.

    pa uopće nije skoro opala, lagano izgubila ravnotežu, i vi od svega radite članak

  • newthing 08.10.2018.

    Ima najlonke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare