Obavijesti

Show

Komentari 48

Jelena Rozga umalo pala: Tvoji gafovi bi bili gledaniji od spota

Jelena Rozga umalo pala: Tvoji gafovi bi bili gledaniji od spota
11

Dok je koračala morskim plićakom pjevačica je izgubila ravnotežu i umalo pala na stijene. Splićanka se našalila na svoj račun i objavila video sa snimanja spota

VIDEO

Ostani, ostani, svirala je glazba u pozadini dok je Jelena Rozga (41) koračala u morskom plićaku. Pjevačica je objavila video sa snimanja spota 'Ostani' i istaknula da je skoro pala te stavila nekoliko nasmiješenih emotikona. Naime, dok je koračala Jelena je izgubila ravnotežu i umalo pala na stijene, ali ona se samo nasmijala na svoj račun. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skoro sam pala 😂😂🙈 #shooting #video #newsong #ostani #jelenarozga (@zigman_official)

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

- Ma nećeš ti pasti, elastična si. Umjetničko padanje - komentirali su Rozgini fanovi kojima se svidio prizor nje u kupaćem kostimu. Istaknuli su kako se pjevačica izvukla sa stilom, a neki su joj predložili da napravi kompilaciju najboljih trenutaka sa snimanja. 

- Bilo bi gledanije nego spot - objasnili su Jeleni. Splićanka je krajem prošlog mjeseca otkrila da joj je ime nove pjesme 'Ostani' i pozirala na s dignutom nogom u zrak u crnom trikou s tilom i kosom ispletenom u duge pletenice.

- Balerina rokoko diže nogu visoko - napisao je jedan od obožavatelja, dok je drugi rekao kako se radi o triku s plastičnom nogom. Na njegov komentar mnogi su branili Rozgu i komentirali kako je unatoč 40-ima i dalje gipka jer se bavila baletom pa joj ovo nije predstavljalo problem. Rozga je za Jutarnji list otkrila da je rad na njezin pletenicama za spot trajao čak osam sati. 

- Iskreno, mislim da možda čak i ne bih pristala na to da sam znala što me čeka. Ali, kazali su mi da će rad na mojoj kosi trajati četiri sata, a kada su ta četiri sata prošla, shvatila sam da moramo i završiti tu moju novu frizuru kad smo je već počeli raditi - ispričala je pjevačica. Dodala je kako je snimanje spota za pjesmu 'Ostani' bilo jako naporno. 

Osim baleta godinama se bavila plesom i maštala o profesionalnoj karijeri, a kada je Tonči Huljić (56) otkrio njezin glazbeni talent, krenula je drugim putem. Pjevačica se s radošću sjeća vremena kada je bila balerina pa je svojevremeno objavila i video, koji je objavila na društvenim mrežama, te otkrila kako balet još ima veliko mjesto u njenom srcu.

 

VIDI OVO! Poznate zvijezde otkrivaju prvi seks: Katy Perry nevinost je izgubila u automobilu

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao