To je to što me zanima!

Jelena Rozga: Zaljubljena sam, ali ne u Ognjena Vukojevića

Pjevačica se s nogometašem Ognjenom Vukojevićem upoznala prije par godina. Opisala ga je kao odličnog dečka, no dodala je i kako on nije njezina nova ljubav
Vidi originalni članak

Jelena Rozga čvrsto je odlučila šutjeti o muškarcu kojeg trenutačno ljubi, barem još neko vrijeme. Naime, u intrevjuu za Exkluziv još jednom je ponovila da je sretna i zaljubljena, ali nije željela otkriti u koga.

- Baš mi je lijepo. Budim se s osmijehom na licu, ništa mi nije teško. Čak i kad sam najumornija, sretna sam jer sam ispunjena - rekla je pjevačica i dodala da njenom dečku ne smeta njezin uspjeh, a iako je već dugo na estradi, još nije navikla da se piše o njezinim ljubavima.

Glasine da ljubi Ognjena Vukojevića pjevačica je opovrgnula. 

- Ognjen je jedan odličan dečko, upoznali smo se prije par godina, ali nemamo ništa - objasnila je Jelena.

Pjevačica trenutačno proživljava najbolje dane svoje karijere, no misli da naslov kraljice estrade ne treba nikome jer na estradnom nebu ima mjesta za sve. Kad su novi projekti u pitanju, Jelena snima dokumentarac u kojim će se naći video s njezinog prvog nastupa iz 1992. godine. Pjevala je na jednom natjecanju gdje je i pobijedila s pjesmom grupe Magazin. Nedavni koncert u splitskoj Spaladium Areni pjevačicu je vinuo u sam vrh hrvatske estrade.

- U jednom trenutku bila sam u strahu, ali kad sam izašla na pozornicu bila sam najsretnija na svijetu - otkrila je pjevačica koja je dodala kako je bilo i teških dana, te da je odradila i koncerte za koje se znalo prodati samo stotinjak ulaznica. U zagrebačkoj Ciboni pjevačica će nastupiti 15. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • izidora 28.03.2011.

    sretna i zaljubljena ,pa zar to nije divan osjećaj! neka je ... ovavke zajedljive komentare daju osobe koje neznaju što je to!

  • user_49429 28.03.2011.

    ja ne mogu virovat koliko ljudi mogu bit jadni i koliko mogu srat na druge, a da prvo sebe nisu pogledali..

  • Blade50 28.03.2011.

    Šta ćeš mora stić Sevku i po pitanju partnera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare