To je to što me zanima!

Jelena Veljača pozira, a dečko se brije: 'Kakav skladan par...'

Vezu su potvrdili u rujnu prošle godine, a nedavno su otkrili i kako žive zajedno. Sada je Jelena na svom Instagram profilu otkrila i kako sa svojim partnerom uživa u svakom trenutku
Vidi originalni članak

Glumica, scenaristica i producentica, Jelena Veljača (39), u vezi je s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović (52), Vitom Turšićem

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vezu su potvrdili u rujnu prošle godine, a nedavno su otkrili i kako žive zajedno u Zagrebu. Sada je Jelena na svom Instagram profilu otkrila i kako sa svojim partnerom uživa u svakom trenutku, a ne odvajaju se ni u kupaonici. 

JELENA VELJAČA: 'Spasi me' pregovara s Vladom o uvođenju Obiteljskog suda

- Evo, krećemo. Zajedno - napisala je Veljača u opisu fotografije. Brojni pratitelji komentirali su kako odlično izgledaju, a neki su otišli korak dalje pa pisali kako zavide Jeleni na skladnoj i lijepoj vezi. 

Inače, par se prvi put pojavio u javnosti prošle godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu na promociji glazbene slikovnice 'Divlja simfonija' Dana Browna (56).

- Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav - rekla je Jelena za Slobodnu Dalmaciju

Na pitanje vjeruje li i dalje u instituciju braka i bi li se ponovno udala, odgovorila je potvrdno.

- Teško pitanje. Bih, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • 24.01.2021.

    zar imas spavacicu

  • mban21 24.01.2021.

    Jadni oni i ćiji su

  • wili 23.01.2021.

    Ok, rastala si se, zivot ide dalje, ali stvarno ne razumijem zasto privatne stvari stavljati na drustvene mreze?? Zasto??? Drugima kao dokazati kako si ti sretna, bas jadno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare