To je to što me zanima!

Jelena Veljača razgolitila se na Instagramu: 'Sjajna ti je guza'

Fotografije sa zasluženog godišnjeg odmora glumica je podijelila na društvenim mrežama, a njezini pratitelji prvo su primijetili dobru formu i pohvalili je...
Vidi originalni članak

Glumica i scenaristica Jelena Veljača (37) trenutno uživa u Indoneziji s bivšim suprugom, također glumcem Draženom Čučekom (48) i zajedničkom kćeri Lenom (3). Fotografije sa zasluženog godišnjeg odmora podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. 

Jedna fotografija posebno je oduševila njezine pratitelje koji su je 'počastili' pozitivnim komentarima. 

'Sjajna guza', 'Odlična linija' i 'Prezgodna si' samo su neki od komentara oduševljenih Jeleninih pratitelja na Instagramu. Osim izgleda glumice, pratitelje je oduševio i prisan odnos koji bivši supružnici, bez obzira na njihovu rastavu, imaju i danas.

Sjajni ste. Zaista za primjer roditelja koji znaju balansirati vlastite životne odluke s djetetovim potrebama. Ovo je za svaku pohvalu - samo je jedan od komentara na Veljačinom Instagram profilu.

NA STRANI SPREMAČICE Veljača se uključila u raspravu o Vidi: 'To je nedostatak stila'

Naime, glumica je s bivšim suprugom provela i blagdane. Pohvalila s fotografijom na kojoj zajedno uživaju u blagdanskim radostima, a kako glumački par, koji se rastao ove godine, ima dvogodišnju kćer, obožavatelji su pohvalili način na koje se druže. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

SANJATE SEKS S NEKIME TKO NIJE VAŠ PARTNER? Ovo može biti uvrnutije nego što mislite

Idi na 24sata

Komentari 74

  • VOLBEAT 25.02.2019.

    Vjerovatno sam fosil, ali nikad neću shvatiti pojam "pratitelj"... Zašto bi itko normala pratio što radi Veljača i njena obitelj ? I onda slinio na društvenim mrežama, i dijelio/la komplimenta tipa "Sjajna ti je guza" i ostale bedastoće ? Koliko godina imaju ti "pratitelji" ? Zar ti ljudi nemaju svoje obitelji, svoje živote, nego "prate" neke ljude koje ne poznaju u stvarnom životu ?

  • 7ivo777 24.02.2019.

    od kako je preselila u bg očekuje se uskoro i video uradak sa broda na dunavu u režiji ante gotovca

  • serendipity26 20.02.2019.

    Ovo je rezultat kad dobiješ dijete sa gay frendom tj bisex..

Komentiraj...
Vidi sve komentare