To je to što me zanima!

Jelenina najveća podrška: 'Moj anđeo, moja prekrasna majka'

Majka Divna 'navija' da brak Jelene i Duškaprebrodi ove bračne krize. Duško je navodno svojoj supruzi dao ultimatum i rekao da mora živjeti s njim u Kini, gdje on trenutno igra nogomet...
Vidi originalni članak

Jelena Karleuša (40) trenutno proživljava teške trenutke zbog navodne afere s nogometašem Ognjenom Vranješom (29). On tvrdi da joj je bio ljubavnik. U javnost su procurile intimne slike, poruke i videa, za koje Karleuša tvrdi da su montaža, a srpski mediji ne prestaju s nagađanjima o njihovom odnosu i odnosu Karleuše i njenog supruga Duška Tošića (34).

Zbog svega toga, Karleuša je doživjela psihički slom, a najveća podrška joj je njena majka Divna (61). Jelena joj se odlučila zahvaliti i putem društvenih mreža.

- Mama volim te. Moj anđeo, moja prekrasna majka Divna Karleuša - napisala je pjevačica.

Majka Divna 'navija' da brak Jelene i Duška prebrodi ove bračne krize. Duško je navodno svojoj supruzi dao ultimatum i rekao da mora živjeti s njim u Kini, gdje on trenutno igra nogomet, ako želi spasiti brak. Zbog Karleušinih brojnih obveza, to će biti teško izvedivo.

SAPUNICA BEZ KRAJA Karleuša se hvali suprugovim milijunima, Vranješ joj se rugao

Prema pisanju Kurira, oni se zbog toga stalno svađaju pa je Karleuša završila u suzama na snimanju Zvezda Granda. Utjecalo je to i na njenu karijeru pa je direktor 'Zvezda Granda' odveo Jelenu sa stranu i zaprijetio da se mora sabrati inače će njihova poslovna suradnja prestati.

- Divan čovjek, genijalan sportaš, nježan otac i muž, sjajan zet - napisala je Divna za Duškov rođendan. Ipak, nije oduvijek tako lijepo govorila o svom zetu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Duško je 'švaleraj' neviđeni. Briga me, samo nek je ona meni živa i zdrava - govorila je Divna u jednom realityju u kojem je sudjelovala, piše Kurir.

'SABERI SE ILI LETIŠ' Karleuša se rasplakala na setu: Direktor joj prijetio otkazom?

Jelena se vratila u Beograd gdje će večeras na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony (MAC) nastupiti po prvi put nakon seks skandala koji je pogodio cijelu regiju.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 29.01.2019.

    poslala mu slike na mobitel i sada nije kriva?

  • sprangija 29.01.2019.

    Sta majka ju sigurno bodri kceri moja prekrasna si i divna osoba sta ima veze sto si se kresala ko zvijer s onim fudbalerom u svim pozama,dodji da ti keva skuha juhicu i utjesi bit ce sve ok s brakom ha ha ha

  • MynameisNO 29.01.2019.

    Svaki dan jedan novi članak o Karly, jao volim ovu našu redakciju 24 sata. Ovo je postalo zanimljivije i od Kardashiansa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare