To je to što me zanima!

Jelić: Pjevao sam po svadbama i sprovodima zbog džeparca...

Magistrirao sam pjevanje u Zagrebu i bilo je teško, ispričao je Ivan Jelić koji danas puni dvorane pjevajući sevdah. S Bagarić će zapjevati za studente slabijeg imovinskog statusa
Vidi originalni članak

U četvrtak će nastupiti na humanitarnom koncertu Zaklade ‘Prsten’ u Muzeju Mimara i tako pomoći siromašnim studentima da dobiju stipendiju i dovrše studij.

- I ja sam nekoć bio student i jedva sam spajao kraj s krajem. Rođen sam u Zenici, a magistrirao sam pjevanje u Zagrebu i bilo je teško. Pjevao sam i na svadbama, i na Mirogoju, i na ulici, ali tako naučiš razgovarati s ljudima - kaže Ivan Jelić (29), koji danas puni dvorane u Hrvatskoj i BiH pjevajući sevdah uz vrhunske glazbenike okupljene oko njegova projekta 'Ethno Remake'.

Jelića je na humanitarni koncert pozvala Sandra Bagarić (43), a s njom će otpjevati ariju 'Ja ljubim', kako se i zove ova akcija za pomoć studentima u Hrvatskoj i BiH. Ivan je svojim glasom oduševio i Edina Karamazova, s kojim uskoro nastupa.

Osim Jelića, sa Sandrom će nastupati i njezin suprug Darko Domitrović (53).

- Nastupamo već četvrtu godinu zaredom jer smo i mi bili studenti i znamo kako je to kad nemaš novca. Dosad smo imali mnogo gostiju koji su nam se rado odazvali, poput pjevača Miroslava Škore i violončelistice Ane Rucner - rekla je Bagarić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Judita👥 10.05.2017.

    već 43 sandra ima?svaka čast,

  • Der Kommissarrr 09.05.2017.

    Žilorezi

  • japanokinez 09.05.2017.

    Ubio me Bog ako sam ikada čuo za tog lika. Bagarić Sandra, pa to je samo da pjeva i ne govori nikada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare