To je to što me zanima!

Jenn se želi udati za Justina prije nego Brad oženi Angelinu

Brad je Angelinu zaprosio na proljeće prošle godine. Nekoliko mjeseci nakon toga Theroux je Jennifer dao dijamantni prsten. 'Prijateljica' svadbu planira u tajnosti
Vidi originalni članak

Prvo je htjela da njen zaručnički prsten bude veći i skuplji od Angienog, a zatim da ima raskošniju svadbu. Sad, na kraju svega, ultimativni cilj Jennifer Aniston (44) je da se uda za Justina Theouxa (41) prije nego njen bivši suprug, Brad Pitt (49), oženi Angelinu Jolie (37) s kojom je u vezi od 2005. 

Zna se već da Jennifer na svadbu planira pozvati samo najbliže prijatelje i obitelj. Prijem planira otkako se prošlo ljeto zaručila s Therouxom. Zaprosio ju je nekoliko mjeseci nakon što je Brad zaprosio Angie. Jennifer je već izabrala i vjenčano prstenje i vjenčanicu u kojoj će Justinu reći sudbonosno 'da'. 

Svadba Aniston i Therouxa mogla bi se dogoditi već za nekoliko tjedana, čim ona završi sa snimanjem u Connecticutu. Detalji svadbe su tajna, no nagađa se da će kum biti Ben Stiller, dok će djeveruše biti kćer Courteney Cox, osmogodišnja Coco, i Chelsea Handler.

- Jennifer se trudi vjenčanje sačuvati od očiju javnosti jer ne želi da njena svadba s Justinom postane medijski cirkus kao što je bio slučaj vjenčanja s Bradom - rekao je prijatelj glumice te dodao da bi se par mogao vjenčati na Havajima. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Crna_1 06.03.2013.

    neka utrka krene ... :))))))

  • WOMANIZER 06.03.2013.

    kaj bu neka organizirana utrka? O_o hahahaha :P

  • filipa_1 05.03.2013.

    Mislim da Jenn ipak ide dalje, a neka piše tko šta hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare