To je to što me zanima!

Jenna Jameson: Divlje noći su iza mene, djeca su mi prioritet

Porno zvijezda više ne nosi izazovnu odjeću, preobratila se na židovstvo i izbacila je alkohol. Jenna Jameson čeka treće dijete, a iz prvog braka ima sedmogodišnje blizance
Vidi originalni članak

Jenna Jameson (42) čeka treće dijete sa zaručnikom Liorom Bittonom (42), trgovcem dijamantima. Umirovljena glumica više ne nosi izazovnu odjeću, preobratila se na židovstvo i izbacila je alkohol.

- Osjećam da je ovo moja prava priroda - kaže Jameson. Iz prvog braka, s MMA borcem Titom Orizom (42), ima sedmogodišnje blizance Journeyja i Jessea. 

Podsjetimo, Jenna je početkom godine pokrenula svoj YouTube kanal na kojem je objavila dva videa u kojima priča o svemu i svačemu. U videu naziva 'Šminka, trač i život' komentirala je svoj boravak u Celebrity Big Brotheru koji je opisala kao 'grozno iskustvo'. Zatim se osvrnula na ogrlicu s privjeskom Davidove zvijezde koju je nosila dulje vrijeme. Naime, već tada se šuškalo da glumica želi postati ortodoksna Židovka zbog 'fantastičnog' muškarca iz Izraela s kojim se u to vrijeme zaručila.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kogahebe 24.05.2019.

    I sad je dama..🧝‍♀️

  • Galeb i ja 29.11.2016.

    Sada treba samo znati tko je toj djeci tata!!.

  • vrh 29.11.2016.

    puno je zaradila najstarijim zanatom na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare