To je to što me zanima!

Jenner, Baldwin, Emily: Uzele 5 milijuna kn pa moraju na sud

Billy McFarland organizirao je Fyre festival za kojeg je tvrdio da je nešto dosad neviđeno, a sve je rezultiralo katastrofom. Prevario je investitore za 26 milijuna dolara, a tim je novcem platio promociju i manekenke
Vidi originalni članak

Mnoge poznate manekenke mogle bi se naći na sudu zbog objava na društvenim mrežama. Kendall Jenner (23), Bella Hadid (22), Emily Ratajkowski (27) i Hailey Baldwin (22) samo su neke od njih koje su bile uključene u promociju 'Fyre festivala', koji je bio 'katastrofa'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, za taj su angažman manekenke bile 'masno' plaćene, ali je samo jedna od njih naglasila da se radi o plaćenom oglasu. Prekršile su američki federalni zakon koji nalaže da je u takvim slučajevima obvezna napomena uz objavu na društvenim mrežama. 

Svaka pojedinačno je za svoju objavu dobila oko pet milijuna kuna, a sudu će morati objasniti zašto se nisu držale propisanog zakona. 

Prije dvije godine, organizator Billy McFarland (27), obećao je Fyre festival 'kakvog svijet nije vidio' i tvrdio je da je nešto dosad neviđeno, a sve je zapravo rezultiralo katastrofom.

Billy je prevario investitore za 26 milijuna dolara, a tim je novcem platio promociju i manekenke. Ljudi koji su kupili ulaznice, potrošili su još dodatnih desetak tisuća dolara za luksuzni smještaj, a dočekali su ih mokri šatori i sendviči. 

NEMOGUĆE VEZE: Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi mogli biti zajedno

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Milokliz 08.02.2019.

    Sve dobre a još sam i lovac :-)

  • LebronJordan23 01.02.2019.

    A joj, jadne

  • 31.01.2019.

    emily je super

Komentiraj...
Vidi sve komentare