To je to što me zanima!

Jennifer Aniston (52) u mini haljini pokazala isklesane noge

Jennifer nerijetko oduševljava modnim kombinacijama, a nikoga ne ostavlja ravnodušnim kada se pojavi na crvenom tepihu. Često posegne za dizajnerskim imenima
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Aniston proslavila je 52. rođendan, no mnogi se slažu kako su za nju godine i dalje samo broj. Mnogi je još uvijek smatraju jednom od najljepših žena u Hollywoodu, a obožavatelje je raspametila jednom od posljednjih fotografija na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografirala se kod frizera u ogledalu, a odjenula je samo minijaturnu haljinu koja je otkrila njezine isklesane noge. Fotografija je ubrzo prikupila gotovo 30.000 'lajkova'. 

- Predivna si. Ti si nama inspiracija - pisali su joj pratitelji u komentarima, a mnogi od njih čestitali su joj rođendan. A čestitke joj je javno uputio i njezin bivši suprug i glumac Justin Theroux (49).

KAO DA NE STARE 14 poznatih 'faca' koje izgledaju gotovo jednako kao i u 90-ima

- Sretan rođendan, Jennifer. Volim te - napisao joj je.

Jennifer nerijetko oduševljava modnim kombinacijama, a nikoga ne ostavlja ravnodušnim kada se pojavi na crvenom tepihu. Često posegne za dizajnerskim imenima kao što su Bottega Veneta i Loewe, no ponekad se tu nađe i poneki Dior. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare