To je to što me zanima!

Jennifer Aniston je trudna već tri mjeseca i čeka blizanke?

Baš kao i njeno vjenčanje, i trudnoća Aniston postala je najdraža tema tabloida. Tako jedan američki časopis tvrdi kako ekskluzivno saznaju da Jen čeka blizanke
Vidi originalni članak

Jennifer Aniston (46) je uspjela zatrudnjeti nakon više od godine dana bezuspješnih pokušaja umjetne oplodnje, ako je vjerovati časopisu OK!. Glumica je svom suprugu, Justinu Therouxu (44), sretnu vijest navodno priopćila na romantičnoj večeri.

- Pokazala mu je pozitivan test za trudnoću i on se rasplakao, a nju je dirnula njegova reakcija - rekao je navodni izvor za OK! te dodao da Jen očekuje blizanke koje će nazvati Ava i Lila. Časopis tvrdi da je Jen zatrudnjela prije njihovog vjenčanja u kolovozu te da je sada u trećem mjesecu trudnoće. 

Drugi američki tabloidi, naime, tvrde da je vijest s naslovnice OK!-a o Justinu i Jennifer tek jedna od njihovih izmišljotina. 

Nedavno se šuškalo da je Jennifer posvojila djevojčicu, a pisalo se i da je Justinov i njen brak već u krizi te da se stalno svađaju. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • opera 19.09.2015.

    Zanimljivo kako ove sve zvijezde rađaju blizance. Ni za dicu radit nemaju strpljenja pa idu na umjetne jer je sigirnije i lakše! Ona, Sarah J. Parker, Angelina, Celine Dion, Jenifer Lopez...Sve one imaju blizance. A samo se za Dion i Parkericu zna da su bile na umjetnoj...

  • danykrz 19.09.2015.

    bogme imaju neki ultra dobar uvz kad već sad znaju da su curice u pitanju.

  • tiha voda_492 18.09.2015.

    e to je lijepo

Komentiraj...
Vidi sve komentare