To je to što me zanima!

Jennifer Aniston neugodno zbog golišavih fotografija

David Letterman pokušao je doznati pojedinosti o glumičinoj vezi s J. Mayerom, ali neuspješno. Ona je davala kratke odgovore želeći promijeniti temu
Vidi originalni članak

Jennifer Aniston (39) prije nekoliko dana gostovala je u showu Davida Lettermana. Voditelj je tijekom emisije jedva odvlačio pogled s glumičinih nogu jer je Jennifer odjenula kratku ružičastu haljinu. Nakon što su popričali o njezinu novom filmu, David je prešao na osobnije teme te ga je zanimala veza s Johnom Mayerom (31). Tu je Jennifer postalo pomalo nelagodno jer ne želi da se njezine privatne stvari toliko potežu po medijima. Pokušavala je zaključiti tu temu davajući kratke odgovore i smijući se na Davidova podbadanja. Voditelj je potom izvukao časopis GQ, na čijoj se naslovnici nalazi gola, samo s kravatom na sebi. Glumica se u tom trenutku počela meškoljiti i bilo joj je vidno neugodno zbog golišavog editorijala. Da ga 'ušutka', Jennifer je voditelju poklonila istu kravatu koju je nosila na snimanju za GQ.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Q-bit 21.12.2008.

    njoj je neugodno bilo sa svojim tijelom ?? ma daj ajde !!!! komad i pol !

  • Leftybaby 19.12.2008.

    bar je ljepsa od angeline

  • lilo_09 19.12.2008.

    Ova jos malo pa ce iz pastete iskociti, aha dakle bilo joj je neugodno pricati o fotografijama na koje je sama pristala? I bilo joj je neugodno pricati o privatnom zivotu a inace stalno prica o njemu? Pa meni tu bas i nema neke logike ali dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare