To je to što me zanima!

Jennifer Aniston objavila fotku i svi se pitaju što je to bijelo?!

Ispod 'Chandlerove' glave je na stolu mobitel, a na njemu je neka bijela tvar, kažu fanovi. Raspravljali su o čemu se točno radi, je li riječ o nekoj vrsti droge ili je u pitanju samo odsjaj
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Aniston (50) otvorila je profil na Instagramu i objavila fotografiju s kolegama iz serije 'Prijatelji', koja ih je sve proslavila. Jennifer, Courteney Cox (55), Matt LeBlanc (52), David Schwimmer (52), Lisa Kudrow (56) i Matthew Perry (50) okupili su se i pozirali, a nisu se ni nadali koliko će pažnje privući njihov sasvim uobičajen selfie. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 -  Sad smo i Instagram prijatelji - napisala je Jennifer i prikupila mnoštvo komplimenata za fotografiju. Njezin profil bio je toliko preopterećen da su fanovi u jednom trenutku ludjeli jer ne mogu zapratiti zvijezdu.

- Svjesni smo da pojedinim korisnicima Instagrama nije bilo omogućeno praćenje profila Jennifer Aniston. Količina zanimanja za njezin profil zaista je nevjerojatna - rekao je glasnogovornik Instagrama za strane medije. 

Ipak, obožavatelji 'Prijatelja' uočili su neobičnost na fotografiji. Ispod 'Chandlerove' glave je na stolu mobitel, a na njemu je neka bijela tvar, kažu fanovi. Raspravljali su o čemu se točno radi, je li riječ o nekoj vrsti droge ili je u pitanju samo odsjaj. Zvijezde serije 'Prijatelji' nisu se oglasili. 

Slična stvar se dogodila prije nekoliko mjeseci kad su 'Spice Girls' objavile fotografiju. Također je 'nešto bijelo' bilo na telefonu, a one su se ogradile da je samo riječ o odsjaju svjetla. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 17.10.2019.

    sad oni odmah da je kokain tko zna šta je

  • 17.10.2019.

    Staklo mobitela je najbolja podloga za napraviti par crtica.

  • robicasvor 17.10.2019.

    Belinjava

Komentiraj...
Vidi sve komentare