To je to što me zanima!

Jennifer Aniston odgovorila na prozivke: 'Moramo se brinuti i za druge, a ne samo za sebe...'

'Možda ću se ja malo razboljeti, ali neću završiti u bolnici niti ću umrijeti. Ali ja mogu virus prenijeti na nekoga tko se nije cijepio i čije je zdravlje ugroženo (ili ima neko postojeće stanje) i stoga bih dovela njihove živote u opasnost', objasnila je
Vidi originalni članak

Jennifer Aniston (52) se našla na udaru kritiku od strane društvenih mreža zbog svoje nedavne izjave o cijepljenju. Glumica je naime prekinula druženja s prijateljima koji se nisu cijepili protiv covida -19 ili se ne žele izjasniti po tom pitanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Ako je ona cijepljena, zaštićena je. Zašto se brine o necijepljenim ljudima oko sebe?  - komentirala je jedna pratiteljica, a Jennifer se oko prozivki oglasila u svojim Instagram storyjima.

.- Zbog toga što ako imate varijantu, možete mi je prenijeti - reagirala je Jennifer.

- Možda ću se ja malo razboljeti, ali neću završiti u bolnici niti ću umrijeti. Ali ja mogu virus prenijeti na nekoga tko se nije cijepio i čije je zdravlje ugroženo (ili ima neko postojeće stanje) i stoga bih dovela njihove živote u opasnost. Moramo se brinuti i za druge, ne samo za sebe - objasnila je Jennifer svoj stav. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 08.08.2021.

    Žena ima pravo ne vidim razlog da je tolika hajka na nju ....

  • nap 07.08.2021.

    Ona je super

  • kad pride nedeja zapolne 07.08.2021.

    Koliko si uplatila za siromašne i za one koji umiru od gledi,"brižna ženo" !

Komentiraj...
Vidi sve komentare