To je to što me zanima!

'Jennifer Aniston razbijačica je brakova poput Angeline Jolie'

Bivša Therouxova djevojka ne može se pomiriti s činjenicom da je zbog Aniston izgubila ljubav svog života. Nakon 14 godina, Heidi se iselila iz zajedničkog doma
Vidi originalni članak

Justin i ja smo zajedno proveli 14 godina. Zbog nje sam se prošlog tjedna iselila iz našeg stana, kaže donedavna djevojka Justina Therouxa koji trenutačno ljubuje s Jennifer Aniston

Da iskra između Jennifer Aniston i glumca Justina Therouxa nije medijska izmišljotina kratkog daha, dokazuje bijes razočarane i ostavljene bivše Therouxove djevojke, modne dizajnerice Heidi Bivens, koja se ne može pomiriti s činjenicom da je zbog Aniston izgubila ljubav svog života.

- Ona je razbijačica brakova baš poput Angeline Jolie. Ponavlja nešto što joj se i samoj dogodilo. Pa Heidi se prošlog tjedna nakon 14 zajedničkih godina koje je provela s Justinom iselila iz njihova stana - izjavio je glasnogovornik dizajnerice Heidi Bivens.

Prijatelji glumca tvrde da je ljubav između Justina i Heidi odavno bila u krizi i da Aniston nema nikakve veze s krajem njihove dugogodišnje veze.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_109146 14.06.2011.

    jenn je prekrasna, anđa je šlapa

  • abab 14.06.2011.

    ko pametna!ionako vridi ona pošten čovik kenjcu brat

  • barakokula 14.06.2011.

    anđa je premršava,velika usta,umjetna,jen je lipša 100 puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare