To je to što me zanima!

Jennifer Aniston shrvana nakon smrti Perryja: 'Nije se oporavila od smrti oca, ovo ju je uništilo'

U ranijim intervjuima Perry je govorio da je Jennifer uvijek bila ta s kojom se najčešće čuo nakon snimanja serije. Bili su bliski
Vidi originalni članak

Glumac Matthew Perry iznenada je preminuo 28. listopada, a sahranjen je tjedan dana kasnije. Na posljednji ispraćaj stigli su njegovi kolege iz serije 'Prijatelji', a posebno je teško Jennifer Aniston (54), piše Page Six.

NISU SVI IMALI SREĆE Ljubavne sudbine 'Prijatelja': Propali brakovi, burne veze, ali i ljubav koja traje već 28 godina

- To je za nju drugi veliki gubitak u manje od godinu dana, a godišnjica smrti njezina oca Johna je pred vratima. Od toga još uvijek nije u potpunosti stala na noge, a sad ju je ovo potpuno oborilo s nogu. Totalno je shrvana - rekao je izvor.

U ranijim intervjuima Perry je govorio da je Jennifer uvijek bila ta s kojom se najčešće čuo nakon snimanja serije. Bili su bliski.

- Provjeravala je u kakvom sam stanju. Bit ću joj uvijek zahvalan na tome - rekao je svojedobno Perry.

Prisjetimo se, Prije nekoliko dana su objavljeni toksikološki nalazi u kojima je stajalo kako Perry nije konzumirao fentanil ni metamfetamin. Također nisu pronađeni niti tragovi tih supstanci u njegovom tijelu. Tada su izvori za strane medije javili kako će se provesti još jedan, dubinski test koji će pokazati je li imao ikakve druge ilegalne supstance u tijelu u trenutku smrti.

Na te rezultate moglo bi se čekati još nekoliko mjeseci...  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Konjak 0.5 07.11.2023.

    Ma jel

Komentiraj...
Vidi sve komentare